CARI DISINI

Loading...

Tuesday, August 23, 2011

Justin Bieber Sudah Break ?

Betul ke nie?..Jangan-jangan Awan nak trick kami sekali lagi?..Apa perasaan korang kalau pertama kali ditinggalkan kekasih hati pengarang jantung intan payung batu paku besi korang?..Hepikan?..Jika korang jawab ya, Awan tak mahu komen banyak..Sebelum Awan merapu lebih panjang, Jom tengok selanjutnya..



Adakah mereka ini sweet couple?..I dont know actually..But for you all info, mereka ini dilaporkan memang sudah berpisah atau lebih famous dengan istilah break/clash..OMG!!..Difahamkan si Selena Gomez ini yang telah membuat keputusan untuk meninggalkan si mamat Justin Bieber nie sebab dia kata Justin Bieber nie bersifat keanak-anakkan dan tidak serius dalam hubungan..Best apa keanak-anakkan..Sekurang-kurangnya kita boleh terhibur dengan gelagatnya..

Selena Gomez dilaporkan hanya berminat untuk berkawan sahaja dengan Justin Bieber dan berita mengenai ini telah disahkan oleh teman mereka..Tambah lagi, Selena Gomez mahu mencari teman lelaki yang lebih berpengalaman dan matang berbanding Justin Bieber..Apa, dia tak cukup matang dan berpengalaman ke?..Ehem-ehem..Lain je bunyinya..Berpengalaman dalam perkara apa tue?..Jangan-jangan................Apa korang nie?..Jangan fikir yang bukan-bukan ok?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 comments:

iMBobo said... [Reply]

aik, aritu dah baik ni putus lagi?haha mcm2..

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X