CARI DISINI

Loading...

Friday, May 27, 2011

Sambungan Isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Hina Islam

Header Blog Tersebut

Apalah nak jadi la dengan manusia nie..Awan sendiri pun tak tahu,siapakah dalang disebalik "Makcik Hajjah Sitt Alwuzara" nie..Pada pandangan Awan,setiap kali kita dapati ada blog ke apa ke tentang makhluk nie,kita pakat-pakat report ke SKMM..Biar dorang ambik tindakkan..Kalau lebih bagus, kesan dalangnya dan hadapkan ke mahkamah..Hukum mati je makhluk tue..

Belum reda lagi isu nie, timbul semula sebuah blog mengenai Makcik Hajjah Sitt Alwuzara.. Blog itu dikenali sebagai “Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara” berslogankan “Toksah terpedaya oleh tipu muslihat .......................yang tidak waras tu!”.. Ia secara jelas menghina agama Islam..Difahamkan blog ini wujud sejak awal minggu ini dan boleh diakses di http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/..


Di blog tersebit, dia menggunakan kata-kata kesat dan koleksi gambar terbaru yang sudah di adobe photoshop dan turut diselit dengan video yang menghina Islam..Blog tersebut masih aktif sehingga saat ini..By the way, "Makcik" tersebut ditentang habis-habisan oleh pembaca blog tue..Rentetan perkembangan terbaru ini, Abim menyifatkan kewujudkan laman blog itu bertujuan mahu menghina imej dan kesucian agama Islam..

Blog Awan Fantasia difahamkan, satu laporan polis telah dibuat terhadap penulis blog itu dan Awan merakamkan jutaan tahniah dan terima kasih kepada pihak yang tampil membuat laporan tersebut..Sebelum ini, Blog Awan Fantasia turut membuat liputan mengenai kes ini..http://awan-fantasia.blogspot.com/2011/04/isu-makcik-hajjah-sitt-al-wuzara-hina.html 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 comments:

Potia Delarossa said... [Reply]

Hina ISLA mmg di laknat , tambah2 lagi klu dia sendiri Islam... tp saya percaya blog dia pasti HOT !!!! traffic menigkat punya...

Awan Fantasia said... [Reply]

@Potia Delarossa
traffik meningkat dan dosa meningkat..

! Sam Posmen ! said... [Reply]

niat kamu memang bagus. cuma please remove the mentioned slogan there. toksah terpedaya...bla...blaa...''babi M....''

kalau orang lain baca tak ada bezanya kita dengan di 'hajjah' meh

bang chik said... [Reply]

bila akhir zaman manusia dh x takut Tuhan..Dajjal yg jd Tuhan mereka..

kank2 iran yg ciuttt
http://biaqbenq.blogspot.com/2011/05/kanak2-20kg-dari-tehranciutttt.html

Awan Fantasia said... [Reply]

@! Sam Posmen !
permintaan awak sudah dilaksanakan..terima kasih.. ^_^

Awan Fantasia said... [Reply]

@bang chik
betul tue..doakan agar dia cepat sedar..

mamawana said... [Reply]

Walaupun dia ngaku islam sejuta kali, kalu tak taubat tapi terus buat.. Nabi pun tak ngaku umat, kubur gelap takkan dpt syariat di akhriat.

YOUsoF said... [Reply]

SANGAT SEDIH bila tau pasal hal ni..

Harap² hati dia terbuka satu hari nanti..

Anonymous said... [Reply]

dah kena sembelih tak babi betina nih?

Anonymous said... [Reply]

ade ape2 update x pasal die ni?????

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X