CARI DISINI

Loading...

Tuesday, March 22, 2011

Justin Bieber Dengan Gambar Bogelnya

Kali ini pihak Awan Fantasia ingin mendedahkan kepada anda gambar terhangat dari Justin Bieber iaitu gambar bogelnya...woww!!panas3!!!!...terhangat di pasaran..kandungan ini hanya untuk 18 Tahun keatas..kepada sesiapa yang x cukup umur,dilarang keras untuk melihat gambar ini..hehe..Jika anda berumur 18 Tahun keatas,sila klik butang read more click here !

Gambar penyanyi lagu Baby edisi tanpa seurat benang..wah!!kontroversi siot artikel nie..hehe..oww........bab2 nie korang laju je kan..adoi!.xpa2..hehe..



Nasib baek air pantai tue cover *tuts* dia...if x............ewah3!!!pandai n lajunyer korang sambung ayat aku...owww...suka yer tengok pic dia xpakai apa2?ehem2,tambah2 yang girls tue.. korang memang...sebenarnya ini bukan gambar sebenar..gambar nie dah di adobe photoshopkan..x percaya?tengok tona kulit kaki dengan badan dia,x sama kan?haha..saya sje buat entry pasal nie cz nak tarik peminat Justin Bieber nie..Tambah2 peminat fanatik justin,kalau saya tulis tajuk yang burukkan Justin,tobat korang xmasuk baca..am i right?Apa2pun,yang paling penting,infonya..Tapi korang dok puja2 dia,dok minat kat dia atau ada yg dok tergila2kan si Justin Bieber nie,korang kenal ke siapakah si Ahmad justin Bieber nie??Aku pun x berapa kenal dia tapi.....................




AKU DI INFORMKAN OLEH BEBERAPA SUMBER YANG



 


pemuda Justin Bieber nie adalah salah seorang pemuda New World Order (Pemimpin Pemuda Pengikut Dajjal) yang ada kena mengena dengan Iluminati..saya pun xberapa nampak kenapa dia dikatakan sebegitu..Tetapi si gadis pelik Lady Gaga secara terang menerang menonjolkan imej kumpulan iluminatiseperti "Eyes of God" dan mcm2 g dalam klip video mahupun persembahannya..dia nie memang comform iluminati girls..Madonna juga menonjolkan imej iluminati iaitu "Mata Tuhan" dalam klip videonya..Imej "mata tuhan" tuhan tue berbentuk piramid dan terdapat simbol mata dalam bentuk piramid tersebut..

                                           
SEPERTI KITA MAKLUM




 

Sekarang ini puak2 yahudi laknat telah berjaya mengawal dalam seluruh bidang dan sudut..Perfileman,ekonomi,produk2 dan banyak lagi...ya....dorang turut memegang kuasa kewangan kat dunia nie..




GUYS.....U KNOW WHAT!!!


Tidak mustahil matawang kita jugak terkena tempias kuasa yahudi laknatullah ini..buktinya???Sekarang,

  • sila berada di kawasan yang sangat gelap,ambik duit kertas RM1  dan try suluh tepat pada mata Agung..better guna lampu yang terang benderang..guna light camera cybershot sony ka...
Apa yang korang nampak???korang akan nampak bentuk piramid tepat pada mata Agung..Ini dikatakan simbol "mata tuhan"..bertapa liciknya perbuatan dorang dan bertapa sulitnya untuk kita kesan...


p/s: saya bukanlah mintak korang percaya dan bukan jugak mintak korang jgn percaya..kita pun xtau apa di sebalik semua ini..apa2pun harap korang fikir2kan...semoga Tuhan selamatkan KITA(x kira kaum,agama dan bangsa) ..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9 comments:

fasya said... [Reply]

kalo nak cite pasal iluminati ni byk sgt tandenye.. salah 1 nye simbol katun yg slalu siar kat tv..simbol 3 segi yg dlm ade mate..

Awan Fantasia said... [Reply]

@fasya
mcmana tue fasya?xpa2..t kita akan cari slow2..

Dewi Batrishya said... [Reply]

I dun think it's him... haha.. XD
Mcm2 la jadi di hujung zaman ni....

Awan Fantasia said... [Reply]

@Dewi Batrishya
u think about what actually?haha.. :-)

wawa said... [Reply]

Justin bieber pun join mcm lady gaga tuh ke? Sobssssssss. Muka suci jee :(

Awan Fantasia said... [Reply]

@wawa
suci dimuka saja..

PANAS GILER said... [Reply]

Pic justin bieber ni diorang edit.. time ni justin bieber mandi kat laut dia pakai sluar warna biru, pic ni ada orang edit.. macam2 org zaman sekarang.. haha

Awan Fantasia said... [Reply]

@PANAS GILER
dah terlebih pandai..haha..

peNulis SeNjA said... [Reply]

hurmmmmmmmm ni betul2 ke

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X