CARI DISINI

Loading...

Friday, April 29, 2011

Lady Gaga Pakai Pakaian Daripada Getah Buat Kondom!!

Lady Gaga merupakan seorang gadis misteri kerana kebanyakkan orang syak yang dia nie gadis iluminati melalui simbol-simbol yang dia tonjolkan dalam setiap persembahan dan klip-klip videonya..antara simbol itu ialah simbol "Mata Tuhan",lambang salib terbalik,darah,patung pe nama ntah(dipercayai Nabi Adam cz mereka cakap manusia itu manusia pertama yang berjaya dihasut oleh iblis dan dicampak ke bumi)..Jom tengok Lady Gaga nie pakai tudung pakaian yang diperbuat daripada getah kondom ..pelik betul la minah nie...........zassssssssss.........Klik butang read more,click here...


ha..........nie dia gambar pelik dia dengan pakaian dia yang sememangnya pelik....




Haa....yang nie dia dok dalam telur masa anugerah Grammy baru2 ini kalau xsalah aku...





Adakah ini hanyalah satu fesyen atau apa?????????misteri......................



Korang cakap,alah!!!nie fesyen je pun...xpayah la kecoh2..imej pelik nie pun korang cakap fesyen..









TAPI BAGAIMANA PULAK DENGAN IMEJ INI???








Apa yang ingin Gaga sampaikan melalui simbol mata ini???adakah inilah simbol "Mata Tuhan"(Fahaman Iluminati) yang kecoh diperkatakan???

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

35 comments:

Finaz Jaafar said... [Reply]

lady gaga mmg sgt pelik !

Awan Fantasia said... [Reply]

@Finaz Jaafar
sokong!huhu..tpi buat pengetahuan semua,di barat dah wujud course mengenai lady gaga di universiti depa....

Sharinginfoz said... [Reply]

memang pelik sangat2

Awan Fantasia said... [Reply]

@Sharinginfoz
pelik3...

Axieda'great said... [Reply]

bukan je fesyen pelik
nama pun pelik
sume pelik la

Awan Fantasia said... [Reply]

@Axieda'great
mesti perangai pun pelik jugak..

rangka_tulang said... [Reply]

x tau la apa nak ckp kat pompuan yg sorg ni..kalo nak setakat nak publisiti..rasanyer byk lg bende blh buat drpd bende pelik2 ni..apa2 pun tu la omputih namanyer..hahha..

Dewi Batrishya said... [Reply]

Buang yg keruh, amik yg jernih.
B'sederhana je la...

Cik Dya said... [Reply]

hate her

saya_arief said... [Reply]

gaga si pelik.

Awan Fantasia said... [Reply]

@Dewi Batrishya
mentaliti saudari xkena dengan tempat..kita bukan bermain dengan calang-calang orang..barat lagi tue..

Awan Fantasia said... [Reply]

@Cik Dya
me hate her too..but ramai yang sukanya lebih dari yang membenci...sama2 kita doakan sahabat-sahabat kita dibuka hijab agar tersingkap kebenaran..jangan disebabkan dia artis,kita lupa segalanya..

Awan Fantasia said... [Reply]

@saya_arief
pelik takpa gi tpi dia nie si bahaya..

syifa said... [Reply]

aslm....korg ni biar la dia pelik ke,hodoh ke,buruk,muke cm itik ke....biar la....yg korg sebok knpe......adakah korg mak ayah die ke?!!!!!!!!!!!!!!!!!dia bkn tau akhlak dan agma kite......die ade kcau agma islam x derk kn.....so x yah la kcau mengata kutuk dia....dia x kutuk korg pn kn.....nmpk jerk lady gaga pkai bnde yg x senonoh jerk ...ucp la aztaghfirrullahalazim............itu pn ssh ......org yg imn nye kuat ...dia sntiasa ingt allah smbhyg cukup.......bagi permpuan x boleh pakai baju ketat2 walaupn pakai tudung......tudung bgi perempuan wajib berlabuh...............................itu jerk yg nk dikata kn....nnti klau ckp banyk2 korg muak.......biaselah org zamn skrg ni x suke cermh....sbb syaitn banyk dkt telinga dia.....waslm

syifa said... [Reply]

jngn benci2.....nnti thn akn bls org yg berkta benci.....klau x caye nnti ade aksi tu,...tpi akhirt nnti la....sbb kiamat dh pn dkt....tpi sye dh bersedia untuk disoal pada hri akhirat nnti....krna sye dh buat smua nye yg baik

syifa said... [Reply]

tpi skrg wanita suke sngt memakai tudung berfeshen sebenarnye x baik berdosa.......dlm al-quran ayat 79 surah al-imran ade berkate'wahai hamba ku tutuplah aurat mu ...dgn berpakaian tudung berlabuhan...sesiapa yg membuat perkara yg dilarng .....di akhirat nnti dia akn dibogel serta rambutnya di ikat dn digntung di tiang...dngn tidk berpakaian langsung di dpn org ramai.....wasalm

no_answer said... [Reply]

ya allah .
ade gak orang yang nak coment ngarot ngarot yerk ?
apelaaa ,,
chill ,
tgok tajuk lah , suke aty orang lah nak komen ape .

dah memang lady gaga nie ngarot .
coment pun x kesah lah nak ngarot ke ape.
sampai nak mara mara lg .

adehh .

anyway , lady gaga memang tengah sebarkan iluminati ye . memang dye kacau pemikiran umat islam yang minat kat dye .

Awan Fantasia said... [Reply]

@no_answer
kadang-kadang tue komen pembaca buat awan bisu..hahahaha..defend gler si Lady Gaga nie..ikut korang la..hehehe..xnak gaduh disebabkan gagak sorang nie.. :-)

cik fa said... [Reply]

lady gaga sesangat la peliksss

Awan Fantasia said... [Reply]

@cik fa
sokong!!hehehe

crazy_labelle said... [Reply]

@awan iye ke ade komen pembaca defend lady gaga? knp xpublish?

Awan Fantasia said... [Reply]

@crazy_labelle
tuh..kat atas tuh..hehe

Zaqiyah said... [Reply]

mmg dia sgt lah pelik+menyesatkan..!! tp, sya lebih tertarik dgn komen si syifa tuh..hahaa! emo semcam jaa..apasal loh..peminat lady gaga yg sesat tuh ka..ekekee...

Awan Fantasia said... [Reply]

@Zaqiyah
xbley nk kata apa2..speecless..t abis dibakonyer blog nie.. :-)

Anonymous said... [Reply]

kahkahkah... sapalah yg mengaku dirinya hebat sangat, baikkkk sgt tu.. org yg baik tak mengaku dirinya baik. sembahyang konon, apa yg ko sembah.. kalo stakat pokok yg dijaga bahagian atasnya tidak dibawah dan akarnya tak ada makna. dah selautan ke ilmu dunia akhirat tu. sedangkan pelacur dijanjikan syurga, dia pulak nak letak hukum pada org lain... riakk!!! diri sendiri pun xkenal nk mengaku baik. sape diri tu kenal dulu..jgn lancang mengata. ini isu pakaian gaga bukan pasal ko baik, org len mulut jahat...

Awan Fantasia said... [Reply]

@Anonymous
Relaks der ^_^

diana said... [Reply]

satu la masalah die yg menaip sedemikian rupe...kalo x tau reason owg cakap, nape die minat sesangat nk komen nie???kalo da nampak ramai yg mara, x suke, nape die x cari sebab???x penah ke si dia cube try testb cari2 sebabnye nape??adoii....cik syifa, saye cadangkan, anda cube try test search buku or page pasal freemason, illuminati...tak pon, try cari video pasal the arrival...ok?(die tau x pe yg ak komen nie??duhhh)

Sally said... [Reply]

" tpi sye dh bersedia untuk disoal pada hri akhirat nnti....krna sye dh buat smua nye yg baik"

riak nye ko nih cik syifa oui semoga Allah ampunkan kau..

Anonymous said... [Reply]

MELEIS macam korang ni memang suka buat teori konspirasi bangang!!!

pegi study fakta dulu, jangan tengok The Arrivals je LMAOOOO

Anonymous said... [Reply]

sokong.. ramai MELEIS dok leka ngn konspirasi bangang ni sedangkan banyak lagi isu yg mmg penting, terabai.. iluminati, freemasons ni sumer benda ngarut.. MELEIS ni yg kecoh sgt.. sume nk dok kaitkan ngn freemason tu.. otak xde pk laen ea? hishh.. bek pk ttg amal jariah la drpd pk bnda tu sumer.. mat salleh klu paham la kan, bantai depa gelak kite reramai.. ahaha..

HAFIZAL said... [Reply]

biasa lah artis nak jadi top dgn mendadak perlu lah wat pelik2...banyak publisity yg dtg nanti

Akim Iqbal said... [Reply]

taksub gila mamat ni ngan illuminati.. lulz

budak selekeh . said... [Reply]

ahahahah, aku bukan nak sibuk masalah rumahtangga cik syifa tu, tapi, dari cara komen dia nampak sangat dia nak defend si gaga nie. tp, ikut suka kau laa kan, komen kau. aku just nak cakap, bagi depa yang nak defend2 makcik gaga nie aku rasa baik takyah, buang karan jaa kot. aku pun tak suka gaga nie, lagu semua poliks2 and mv dia pun mengarot semacam,

Anonymous said... [Reply]

pukimak korang!!shit!!

mr.blogger(jai) said... [Reply]

..em ...brader2 an sis2 ...!!! penah denga about satanism ....depa niew ...bkan pnganut kristian katolik tpy .. satanism....!!! depa mlawan arah ..!! lady gaga ..rihanna.. and bnyk lagy..!! bkak jerk ..YT tulis exposed ladygaga satanism..

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X