CARI DISINI

Loading...

Monday, August 8, 2011

Blog Pilihan Segmen # 1 - Blog Cerita Tentang Kita (Amalina Zainal)

Klik Gambar Untuk Serbu Blog Dia
Blog pilihan bagi segmen pertama di Blog Awan Fantasia iaitu SEGMEN : PROMOSI BLOG SECARA PERCUMA DI AF adalah Blog Cerita Tentang Kita ..Korang boleh serbu blog dia dengan mengklik di gambar kat atas tuh ata di link kuning tu..

Blog ini berkisar tentang apa yang terbuku di hati seorang gadis yang bernama Amalina dan juga mengenai perasaan beliau, keluarga serta informasi untuk tatapan pembaca..Tambah beliau lagi, beliau ingin melihat semua pembacanya sentiasa tersenyum apabila membaca blognya..

Aku suka gila dengan header blog dia tetapi ini bukan penentu blog dia terpilih..Memang cantik kalau nak dibandingkan dengan header aku yang buat sendiri guna Powerpoint tue..Hehe..Kepada yang tak terpilih tu, jangan bersedih..Cuba lagi..Di segmen akan datang mesti terpili..Teruskan cuba dan mencuba..Pasti berjaya..Kepada Amalina Zainal, kalau dah terpilih tu tak bererti tak boleh join lagi..Join la selalu ye korang dengan setiap segmen yang bakal di adakan nanti..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 comments:

hafiz said... [Reply]

wah, untung lar....nk gak di review mcm ni..haha =p

Maya Lisa said... [Reply]

wah ! tahniahhh ^^ Maya tak bejaya ^^ takpe. nanti cobe lagi ^^

azrijohan said... [Reply]

tahniah..

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said... [Reply]

hua! ^_^ amalina ke ni, eh, betul2 belog amalina ke ni~ hua!! ^_^ sukanya saya!!! mekasih!! :) nak pegi masak dengan begitu hepinya sekarang ini~ ho yeah! ^_^ mekasih ye.. nah gula2 doploh sen ye :)

cx's said... [Reply]

wah!! tahniah. terpilih. cx pon tk b'jye. huuu~ sedih

Shahputra said... [Reply]

tahniah2 :) sesapa yg nk buat segmen camni len kali jgn lupa inform k..nk try smpai dapat..hahaa

Shahputra said... [Reply]

perghh..baru menang trus tukar url cik amalina kite ni..kira upgrade ler tu..hihihii..

urzain hussain said... [Reply]

tahniah dude..(^^)

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X