CARI DISINI

Loading...

Friday, August 5, 2011

SEGMEN : PROMOSI BLOG SECARA PERCUMA DI AF


SEGMEN TAMAT

Nak trafik lebih?Nak blog korang dapat backlink percuma?Cukup mudah..Jom ramai-ramai sertai segmen ini..Korang cuma perlu buat entry khas yang syaratnya seperti dibawah..Dengan menyertai segmen ini, blog korang jugak akan di indeks oleh enjin carian..Ini juga merupakan salah satu tips SEO yang paling mudah bagi menjana trafik dan memudahkan pembaca mencari blog korang di enjin carian(Google,Yahoo dan lain-lain)..

Cara nak sertai segmen ini..Tersangatlah mudah..
  1. Letak tajuk di entry seperti ini - Segmen : Promosi Blog Secara Percuma Di AF (Dalam huruf besar atau kecil, terpulang kepada korang)..
  2. Copy & paste gambar logo di atas dan letak dalam entry korang..
  3. Ceritalah dalam entry itu pasal blog korang..Maksudnya, blog korang tu mengenai apa?Promosi sikit..
  4. Tinggal link entry ini di bahagian komen blog ini..
p/s : Blog yang terpilih bakal di promosikan secara percuma di lebih kurang 10 tempat..


MENARIK!!Jom Tengok:
GEMPAK!!Cara Mendapat RM10,000 Dengan Mereka..
HEBAT!!Cara Membuat Panggilan Percuma..
MENARIK!!Cara Mudah Dapatkan Hadiah Dari SAMSUNG..

LIKE Fanpage Blog Awan Fantasia..
ADD Awan Fantasia Sebagai Sahabat Korang..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24 comments:

azrijohan said... [Reply]

otw on the way...kejap!

http://innit.nuffnang.com/view/1927801/kontroversi-iklan-puasa-tv9-yang-diharamkan

Shahputra said... [Reply]

dah promote kat sini: http://jomstadi.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

Maya Lisa said... [Reply]

dahhhhhhhh ^^^^


http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

Maya Lisa said... [Reply]

harap harap jadi yang terpilihhhhhh ^^^^

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said... [Reply]

huhu, nampak je terus cepat2 type entry taw~~ huhu,, http://ceitatentangkita.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

amalina bertuah kan? jangan malu-malu nak bagitahu ye.. hihi

Mr.Thinker@Ali said... [Reply]

Aku sudah join. Silakan untuk usya okay..? :D

Segmen: Promosi Blog Secara Percuma di AF

Famili Ceria said... [Reply]

aku pon nak join...:D


http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

cx's said... [Reply]

join jugak! :) Segmen - Promosi Blog Secara Percuma di AF

:: Mrs.Eady :: said... [Reply]

dah join :)

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/08/promosi-blog-secara-percuma-di-af.html

IDAZS said... [Reply]

Join juga :)

http://idazuan.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

Emilly Amisa said... [Reply]

i pun nak join jg nih!!!

http://boutwat.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

♥Sya♥ said... [Reply]

I'm Join ya..FREE BLOG PROMOTION IN AF

deeyamorten said... [Reply]

join sini :)

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

*susayangzaki * said... [Reply]

Dah!!sila-sila jengok ekh.. (= http://oktizarvia.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

*susayangzaki * said... [Reply]

Dah!!sila-sila jengok ekh.. (= http://oktizarvia.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

neeza 니자 said... [Reply]

join dah .. silalah jenguk ye :-)

http://sothisisstoryofmylife.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

Muhammad Hafiz bin Zubir said... [Reply]

done ! :) !~ harap-harap yang ni terpilih..bukan harap-harap ! teringin dowh terpilih ! :)

http://birdsangry96.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

eB ezrin said... [Reply]

nak join (",)
http://mamaaerish.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html
tq

fiq. said... [Reply]

wah, menarik!!!!

MaMa CyDa said... [Reply]

Mama join yek ...

http://cydaacme.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

Sya Isya said... [Reply]

joined juga
http://syaisya.com/2011/08/promosi-blog-secara-percuma-di-af.html

Asyifa Mustaffa said... [Reply]

SY JOIN...boleh lgi ke?...:)

http://asyifamustaffa.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-blog-secara-percuma-di.html

Awan Fantasia said... [Reply]

@Asyifa Mustaffa
Boleh tue boleh je tapi segmen dah tamat..Hehe..Dah ada blog yang terpilih..hehe..next segmen ada lagi,,jgn risau..hehe

HAFIZAL said... [Reply]

dah tamat ker...his..lambat lah plak

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X