CARI DISINI

Loading...

Friday, June 24, 2011

Koleksi Rumah Paling Unik Di Dunia 2


Ingat lagi tak dengan gambar rumah di atas?..Kepada pembaca baru, sebelum ini Awan Fantasia sudah membuat satu artikel yang serupa seperti ini yang bertajuk Koleksi Rumah Paling Unik Di Dunia ..Dalam artikel tersebut hanya terdapat beberapa buah rumah unik sahaja..Tetapi kali ini, Awan membuat sebuah artikel sekuel yang memaparkan lebih banyak koleksi rumah-rumah unik yang terdapat di serata muka bumi ini..Di Malaysia belum ada lagi rasanya rumah yang berseni rekakan sebegini unik..Jom jamu mata..Y(^_^)Y


















Jom berkenalan dengan Awan Fantasia Di Facebook..Add la Awan di FACEBOOK AWAN FANTASIA atau like Fanpage BLOG AWAN FANTASIA ..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comments:

Gadis Kecil said... [Reply]

memang pelik-pelik. tapi unik sgt!

bape lah kos nak buat sebijik rumah cam kat atas ni kan. huhu

Awan Fantasia said... [Reply]

@Gadis Kecil
ada yang unik dan ada yang pelik dan ada yang cantik..kan3.. ^_^v

Chempaka said... [Reply]

suke rumah yg batu beesaaarrr tuh...
hohoho...

cerita terbaru chempaka: Istimewanya Muhammad

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X