CARI DISINI

Loading...

Wednesday, April 20, 2011

Koleksi Rumah Paling Unik Di Dunia

Minat yea korang dengan benda-benda unik dan pelik..o.k,kali ini Awan Fantasia menyajikan kepada korang koleksi rumah paling unik di planet bumi nie..hahaha..pertama sekali,terima kasih kerana menyokong Media Awan Fantasia..Harap-harap dalam beberapa tahun lagi,dapat duduk sebaris dan sama rendah serta berdiri sama tinggi dengan BeautifulNara..Jom layan................





Wah!!Kreatif giler..kalau ada sebijik rumah macam nie kat Malaysia,tobat masuk frontpage semua paper yang ada kat negara kita,"Alien Kini Menetap Di Malaysia"..Memang style..peroompak nak rompak pun susah..cz pintu masuk dia just melalui pintu..lain la kalau dia tebuk simen tue..hahaha..


Yang nie no komen..memang kreatigf giler..awesome!!great!!OMG(Oh memang gempak)..Subhanallah..hehehe..Tapi,Awan xmau la beli rumah macam nie nanti..pelik pun ada..kui4~~~



 Apa pendapat korang tentang rumah ini?Pada fikiran Awan,memang selamat dari perompak..tapi...............kukuh ke?macam x o.k je base dia tue..huhuhu..Silap-silap boleh terbalik..orang kata,kalau takut dilambung ombak,jangan berumah di tepi pantai..tapi dia nie dah berumah atas laut..tak takut di lambung ongbak ke?hehehehe..

Apa kata korang tentang artikel kali ini???Harap korang terhibur..hanta terbaek untuk korang semua.. :-)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

razif said... [Reply]

rumah last sekali tu siap ada kereta kabel.. haha..

Awan Fantasia said... [Reply]

@razif
tue la..tpi Awan nak rumah Awan t ada kereta kebal..baru best..hahahaa

Just Call Me Bitt said... [Reply]

yg no2 tu selamat..hehehhee

Awan Fantasia said... [Reply]

@Just Call Me Bitt
no 1,selamat x? :-)

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X