CARI DISINI

Loading...

Monday, May 9, 2011

Sijil Kelahiran Barrack Obama Didedahkan !!

Kali ini Awan Fantasia bongkarkan Sijil Kelahiran Presiden Amerika,Barrack Obama..Sebelum ini,Awan ada dedahkan Sijil Kelahiran,Passport serta Lesen Memandu Justin Bieber.. Kalau korang nak tengok, search la dekat box dibawah pages tue..Hehe..Awan Fantasia sentiasa ingin membuat entry yanng lain diantara yang lain dari blog-blog lain..So,kalau korang tengok kebanyakkan entry dalam blog nie,mesti korang setuju jika Awan katakan kebanyakkan tidak disiarkan secara eksklusif di mana-mana blog, surat khabar atau pun Televisyen korang yang mahal-mahal tue..Pasang la piring Astro mahupun Parabola,korang kena taip www.awan-fantasia.blogspot.com jugak akhirnya.. By the way, taraaaa........


Klik Gambar Agar Ia Besar Kepala
Sijil Lahir korang ada dalam Internet? ^_^

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

Miziey said... [Reply]

laa ingatkan ada apa, just sijil jer rupanya.. tapi rasanya ada lagi info yang lebih menarik kot mengenai asal keturunan obama nih.. ada yang mengatakan obama nih dengan george bush ada perkaitan kekeluargaan.. kedua-dua mereka adalah 11th cousin dan dari keturunan yang sama.. ada percaya? awan fantasia ape lagi.. ce cek, ce cek.. :]

mOon jOhari said... [Reply]

nak sijil kelahiran Osama Laden....

Awan Fantasia said... [Reply]

@Miziey
hahaha..just itu je..huhu..nk buat entry mcm tue jugak tapi kurang sumber..kalau nk copy paste cepat je..kwn awan ada la yg siarkan.. ^_^

Awan Fantasia said... [Reply]

@mOon jOhari
tu dia.....tak pa2..t kalau ada,kita siarkan yea.. ^_^

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X