CARI DISINI

Loading...

Saturday, May 7, 2011

Basikal Terunik Dunia Part 2

Lepas kekeringan entry unik selama beberapa hari,hari ini Awan sajikan kepada korang koleksi basikal terunik dunia yang korang takkan pernah tengok dan jumpak di blog-blog lain..Tak percaya?Cari la..Hehe..Memang menarik gambar-gambar basikal kali ini..Yang ini part 2..Yang part 1,tajuknyer 3 Basikal Terunik Dunia..Kalau nak tengok,sila search di kotak search yang ada dalam blog nie..Hu..Haaaa...Tunggu apa lagi??Jom tengok koleksi selanjutnya..






Besaunyer basikal nie..Korang tengok tayar dia dah la..Lebih tinggi daripada orang yang tengah jogs tue..Wah!!Hehe..Sesuai la naik masa banjir-banjir..Tapi kalau jatuh, pandai-pandai la..Wait3!!Tingginyer..Macamana nak naik?Naik guna tangga ke?Hahahaha..


Haaa..Basikal yang nie Awan pun tak tau nak naik belah mana..Huhu..Kreatigf memang kreatif,tapi selesakah?Macam-macam.. ^_^


Membazir tayar je..Haru pink betul..Macamana nak rabat(kedah : naik atau panjat) haku pun tak tau..Huhu..Tapi macam best ja..


Vrooooooommm..Vrooom...Vrooomm...Pon..Ponn..Ponnn..Percaya atau tidak, ini basikal..Hello der, ko tak letih ker kayuh basikal nie? Tayar apa yang ko pakai tuh?Haha..


Macam roller coaster jer aku tengok..Tapi nie jambatan kat obesi..


Macamana dia berfungsi,Haku pun tak taw..


Dua tiga kucing berlari, empat lima arnab berjogging, enam tujuh, banyaknya tayar basikalnya....Hahaha...Aku belajar pantun dari Jarjit Singh(Upin & Ipin)..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comments:

aza said... [Reply]

wahwah...semuanya cantik..hahah

Awan Fantasia said... [Reply]

@aza
yang penting.........kreatif dan unik.. ^_^

baca dan senyum said... [Reply]

pergh kalah fixie, hehe

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X