CARI DISINI

Loading...

Tuesday, May 17, 2011

Seni Bina Masa Depan

Awan bawakan kepada korang,Seni Bina Masa Depan..Maybe inilah seni bina yang akan kita lihat pada zaman yang akan datang..Subhanallah..Dalam ketakjuban melihat keunikkan,kecantikkan dan kemegahan seni bina ini,jauh disudut hati Awan gementar tidak terkata keranan sudah semestinya bila sudah tiba zaman ini,kiamat semakin mendekati kita..Takut-takut kita alpa dengan kehebatan ciptaan manusia, dan lupa tentang kiamat yang bila-bila masa boleh berlaku dan melenyapkan semua ini degan sekelip mata..Nauzubillahi Min Zaliq..Jom saksikan selanjutnya....



Memang tidak dinafikan, dunia sekarang semakin maju dan canggih..Tidak  kiralah dari mana-mana aspek dan sudut..Tengok je lah gadget dan 1001 benda yang terdapat dalam artikel-artikel lepas di blog ini..Cukup unik,menarik,kreatif dan canggih..Rupa-rupanya walau secanggih atau semoden manapun,para pencipta seni bina bangunan turut mementingkan green house yang mana turut menempatkan sesetengah ruang dengan pokok-pokok..Awan taw,korang dah tak sabar nak tengok gambar-gambar,kan?Jom hayati keunikkan ciptaan manusia yang ideanya dipinjamkan Allah SWT yang mana Maha Bijaksana..

Ini mungkin pulau dizaman moden..dan sekeliling dia maybe bot-bot untuk menghubungkan dan membawa manusia ke sana..



Cantikkan..Siap ada bandar lagi atas bagunan tue ^_^


Tak dapat dikenal pasti apakah bangunan ini..Tapi, awesome!!


Subhanallah!!....Cuma itu yang mampu diungkapkan...


Boleh jatuh ke tak nie?Kalau takut terjatuh dalam juram,jangan bina bangunan di tepi sungai macam nie..Ini bukan air terjun tapi bangunan terjun..Hehehe..Gurau je..Dah drang bina,mesti la dorang dah kaji boleh jatih ke tak..

Kalau dah bina di kawasan macam nie,agak-agaknya nak pergi sini naik apalah yea?Terlajak sikit mau jatuhnya kebawah..

 Dipenuhi tumbuhan hijau..Dalam bangunan tuh!!


Speechless..Mat dengan minah atas bumbung tue sah hangit..Zaman sekarang pun panas dah tak terkata..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X