CARI DISINI

Loading...

Tuesday, May 17, 2011

Awan 10 Tahun Akan Datang

Korang mesti ada cita-cita,kan?Mesti lebih hebat dari Awan,kan?Sehebat Mark Zuckerberg?Tak?Takpelah..Asalkan Korang tetap hebat..Kali nie Awan nak cakap Macamana dan bagaimana Awan nak jadi 10 tahun akan datang..


 
"Gambar nie lagi"..Biarlah..Awan ada banyak kenangan dengan gambar nie..sob..sob..
Diikutkan kali nie Awan sepatutnya cerita pasal status Awan..Disebabkan sebab-sebab tertentu,dukacitanya Awan tak mau cerita sampai bila-bila..Sob-Sob..T-T..Kembali kepada topik kita..Lagi 10 tahun,Awan nak :

  • Kahwin sebelum umur 29Tahun (sekarang 19)..29 tahun tua sangat dah..Gatalnyer aku.."Takpa..Rasul tak larang dan Allah tak kata salah pun"..(Terzip terus mulut2 kaki kutuk)..
  • Ada empayar perniagaan yang kukuh lagi besar..Kalau boleh,1st nak ada cawangan satu Malaysia..Lepas tue slow-slow tembusi pasaran dunia..
  • Menjadi jutAwan  sebelum umur 29 tahun..Kerana bila dah kaya,dah tak payah pikiaq pasal duit..Pikiaq pasal family dan nak buat kebajikan ja..Nak cover dosa 29 tahun yang lepas..Ylr kena siap sedia awal-awal..Kalau nak tunggu tua,mana nak sempat..
  • Nak bina sebuah masjid(real punya..bukan kahwin..Asyik fikir tue ja..haduih!!)
  • Nak miliki segala-galanya..
  • Nak jadi seorang yang dekat dihati masyarakat..
Apa lagi yer?(backgorund music : bunyi cengkerik)............Memang fail lah nak cerita bab-bab nie..tak pa-tak pa..yang nie pun dah kira o.k la kan?Thankz cz sudi membaca cita-cita Awan nie yer..^_^

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

esempoi said... [Reply]

kawin yang penting tu..hehe

Awan Fantasia said... [Reply]

@esempoi
^_^

Anonymous said... [Reply]

nk sgt dwet semak blog ko.jadi macm obefiend sda..relaks jee

Awan Fantasia said... [Reply]

@Anonymous
setiap org ada caranya tersendiri..n dia tue famous...famous cara famous la..hehe ^_^

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X