CARI DISINI

Loading...

Sunday, May 15, 2011

Koleksi Kek yang Menakutkan Untuk Dimakan

Sorry semua..Kebelakangan nie Awan alami tekanan perasaan dan tak sihat sikit..Sebab tue la lama dan jarang tak hapdet(updated)..So,kurang la artikel-artikel kreatif dari Awan..Maaf yea..Otak pun dah jammed..Btw,kali ini Awan bawakan kepada korang satu lagi artikel kreatif ntuk tatapan korang..Harap korang terhibur..Terima kasih kerana sudi dan terus menyokong blog Awan yea..Sayang korang..Jangan lupa add Awan di Facebook yea..Klik sini untuk add ^_^..




Jom tengok design kek yang boleh membuatkan tekak korang kembang sekembang-kembangnya..Seram pun ada..Tak selera Awan tengok kek nie..Kok yea pun nak kreatif,design la yang comel-comel ke,yang buatkan nafsu ntuk melahap(haha) membuak-buak ke..Nie tak..Aku rasa kalau jual kat Malaysia nie,memang takdenya orang nak beli..Kalau ada orang beli pun,mesti budak-budak yang brutal skit or geng-geng emo ka..hahaha..Zaasss....

Seram Awan tengok yang nie..Mata tuh..



Speechless bila tengok kek nie..Brutal kot..



Korang nak apa?Telinga?Jari?Hidung?Beli kek nie..



Tangan sapelah nie..Ko punya ke??


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 comments:

aboyandnick said... [Reply]

Saper kate lelaki tak pandai masak?
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/05/middle-stage-for-fruit-and-vegetable.html
selamat pagi dan hari guru pada hari ini.
ok...seperti yang dijanjikan, hari ni kami bawakan anda dgan ukiran kedua peringkat pertengahan...
harap anda dapat enjoy dan cuba lakukan...
Jgan lupa untuk follow blog kami...
selamat mencuba

Gee said... [Reply]

euww..nak mkn ke x ea? hehe tp kreatif la gak..hehe

Awan Fantasia said... [Reply]

@aboyandnick
sorry to say..blog nie xbley copy paste..so sia2 je la tinggal link..

Awan Fantasia said... [Reply]

@Gee
mkn je..hehe..nmpk seram..tpi bahan2 dia bhan buat kek jugak..

cikpia said... [Reply]

memang kretip ah!!!!

Awan Fantasia said... [Reply]

@cikpia
dan xdpt disangkal..haha

ELY FAUZIANI ISMAIL said... [Reply]

cOol =)

Awan Fantasia said... [Reply]

@ELY FAUZIANI ISMAIL
^_^

mizah punya belog... said... [Reply]

memeng kreatif thp cipan ar...haha

selingkar kasih said... [Reply]

kek yang mencabar nafsu perut....hahaha

bagos la .... mana dapek....
takdo minta dapek yo....

www.selingkar.blogspot.com

Awan Fantasia said... [Reply]

@mizah punya belog...
spe kreatif lagi?cipan or kek nie?hehehee

Awan Fantasia said... [Reply]

@selingkar kasih
hahahaha..mecabar untuk tekak mengembang...hehehehe..

Nurul Ain Sakimon said... [Reply]

sy rela puasa dr makan kek mcm tu!!! xada selera langsung

Awan Fantasia said... [Reply]

@Nurul Ain Sakimon
saya rela xmandi sehari dari mkn kek..^_^

intan said... [Reply]

memang confirm tak lalu makan kek ni....haha

Awan Fantasia said... [Reply]

@intanyucks2..hehe

nairaariaa said... [Reply]

eeuiii..gelinye...

Awan Fantasia said... [Reply]

@nairaariaa
tak makan sebulan pun xpekan?hehe

wan said... [Reply]

adoi tengok xde slera, nak telan xde gamak huhu

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X