CARI DISINI

Loading...

Sunday, April 3, 2011

Cara Tingkatkan Trafik Ke Blog Anda..[UPDATED]




Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..korang apa khabar?sihat?kali ini AWAN FANTASIA ingin berkongsi tips-tips berkesan bagaimana untuk tingkatkan trafik blog anda 1000%.. saya rasa, entry ini dinantikan oleh ramai para blogger kita demi mahu tingkatkan trafik dan secara tidak langsung memburu iklan CPM daripada Nuffnang(saya dah dapat CPM..4 "ketul" sekaligus..hehe)..pelawat harian AWAN FANTASIA dari 20 UV(Unique Visitor) sehari jadi 200UV sehari bila ikuti langkah-langkah ini..Jom tengok..klik butang [CLICK HERE TO CONTUNUE>>>]

P/s : Pastikan Anda Buat Dari Step 1 - 4 Untuk Kesan Trafik Yang Mendadak..

1. Install button Free Traffic nie ke blog anda..




2. Daftar dengan www.apesal.com dan letak widget dorang........................2 settle..









3.Join Komuniti GENGBLOGGER di www.gengblogger.com dan letak widget dorang...................3 dah settle..





4. Klik gambar untuk daftar :





SETTLE!!tunggu beribu-ribu orang akan masuk ke blog anda..

PESANAN : sila update entry anda di apesal.com serta gengblogger.com setiap hari untuk menerima pelawat yang melimpah ruah..soalan dari AWAN FANTASIA,korang nak tak tau macamana cara nak dapatkan iklan CPM daripada nuffnang?entry akan dibuat mengikut permintaan..sila tinggalkan komen dibawah..hehe..

korang dah buat??apa kesannya?sila respon disini yea...:-)

SELAMAT MENCUBA.....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21 comments:

Miziey said... [Reply]

camner nak dptkan iklan CPM dari nuffnang? cer citer.. cer citer..
:)

Awan Fantasia said... [Reply]

@Miziey
dalam proses......^_^

Luna said... [Reply]

gengblogger tu da signup td, tp x berapa nk phm mcm mn nk guna. apesal.com tu bru dpt id ngan password td, yg tu dah tau guna dan memang nmpk hasilnya... utk3rd method tu, baru nk try.. CPM tu apa?!

Awan Fantasia said... [Reply]

@Luna
CPM tue Cost Per Metered kot kalau x silap..iklan dia jenis melekat 24jam brbanding dengan cpc yg mcm chipsmore tue,kejap ada kejap xdak..cpm lebih karan dari cpc cz kalau cpc org klik bru dpt duit tpi kalau CPM org masuk je kita dah dpt duit..kalau ada org klik,almaknanya kita dapat bonus la dari nuffnang.. :-)

Luna said... [Reply]

mcm mn nk dpt cpm tu pulak?! mn kita nk tau kita punya ni jenis cpm ke cpc?

Awan Fantasia said... [Reply]

@Luna
tahniah kepada saudari kerana sudi bertanya..cara nak dapatkan cpm bley rujuk sila KLIK SINI..nak tau kita cpm or cpc mcm nie..kalau iklan tue asal kita bukak blog je,iklan tue ada..asal iklan tue ada je,kita bukak blog..hehe..kalau cpc pulak,kejap ada kejap xdak..anyway,cara mudah nak tau cpc ke cpm,tengok kat akaun nuffnang kita..

Aina said... [Reply]

apesal mmg mbawa uv lebih drp biasa. nanti nk try free traffic tu pulak.thanx for gud info:)

Awan Fantasia said... [Reply]

@Aina
betul tue aina..sebelum guan,"apesal la trafik nie slow sangat"..selepas guna,"Wow!!apesal blog trafik tiba-tiba mendadak???"...so,kpd spe2 yg belum join apesal tue,apesal korang x join gi apesal?..hahahaha...buat ayat guna ayat apesal sikit..hehe.. :-)

Kakkoii said... [Reply]

sifu, tolong ajar

Awan Fantasia said... [Reply]

@Kakkoii
oit,i'm not sifu..i'm newbie like u jugak..but selalu kaji pasal trafik..cz trafik nie la buat kita ada semangat skit nak berblogging..am i right?

Kakkoii said... [Reply]

hehe x kire! bila dah ada ilmu tu dipanggil sifu gak! ngeh3

Syed said... [Reply]

bro, info yang berguna..thanks..

Awan Fantasia said... [Reply]

@Kakkoii
Hahahaha..Haaa..panggil..panggil je la apapun..but better panggil me Sifu yang hebat lagi hensem..thats better..hehe..just kidding..it up to u but i still budak hingusan..hehe

Awan Fantasia said... [Reply]

@Syed
Yo,hanya yg terbaek ntuk readers..wlcome.. :-)

Syed said... [Reply]

@Awan Fantasiaawan fantasi, trafik semakin baik dari hari ke hari. Thanks sebab sudi share ilmu yang bermanfaat untuk blogger baru macam aku ni. Wish u best of luck dalam arena blogging ni. Success2 selalu.. :))

Awan Fantasia said... [Reply]

@Syed
terima kasih syed..hanya yang terbaik untuk pembaca yang hebat.. :-)

Adam Roslan said... [Reply]

Cayalah Bro!

Awan Fantasia said... [Reply]

@Adam Roslan
biasa2 je..try la :-)

Salbiah Zakeri said... [Reply]

sy nak tnya cmne nak install free trafic 2?still blur la..eheee :) tq..

Awan Fantasia said... [Reply]

@Salbiah Zakeri
bila org klik butan g tue dan dorang pasang butang tue,t bila org lain buat blogwalking,dorang akan ziarah blog kita jugak.. ^_^

Muhammad Burn said... [Reply]

Salam. Tak faham yg last tu. Your Text Advert nak isi apa?

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X