CARI DISINI

Loading...

Thursday, March 31, 2011

Cara Termudah Dapatkan Buffered Earnings(CPM/BE)


Hai semua!..korang tengah buat apa tue?macamana perkembangan blog korang?o.k ke k.o?..huhu..Blog AWAN FANTASIA alhamdulillah semakin sihat..hehe..gurau je k..prestasi blog ini semakin hari semakin meningkat(dari segi trafik dan incomenya..hehe)..syukur kepada Allah..anyway, believe it or not nak dapatkan Buffered Earnings or famously known as BE or CPM dikalangan Nuffnanger(Xsilap saya,ini gelaran sapa yang jadi ahli nuffnang) just mudah je a.k.a kacang tanah..ewah! ko cakap senang..ko dah dapat ke?(kata korang)..Yup!saya dah dapat..4 BE sekaligus..Nak tau secara lebih lanjut, sila klik butang [CLICK HERE TO CONTINUE>>>]

BAGAIMANA CARA UNTUK DAPATKAN BE/CPM DARI NUFFNANG?

  1. Artikel Mestilah Dipost Secara Kerap(Sehari satu artikel pun o.k )..
  2. Artikel Mestilah Original(Xmain la copy n paste..hehe..kalau darurat sangat,pastikan artikel atas sekali 100% original..yang bawah-bawah tue pandai-pandai la korang..huhu)..
  3. Pelawat Sehari Mestilah 200 Keatas..Maintan..(Pelawat blog nie seratus lebih pun saya dah dapat BE..hehe)..
Hah!!!200 or 100 pelawat sehari?kat mana kami nak korek???sebenarnya senang je nak dapat pelawat banyak..1st,korang nak cara senang ke susah cara untuk dapatkan pelawat 200 keatas sehari?

DULU :saya abiskan masa berjam-jam dengan bukak berpuluh-puluh blog biasa setiap hari dan tinggalkan komen di setiap chatbox dorang..pastu saya bukak 3 blog popular dan tinggalkan 3 komen di setiap blog tue..RESULT : 70 PELAWAT JE SEHARI???bertuah sikit,dapat la seratus lebih..tue pun kadang-kadang je.. (ini cara susah..bekerja untuk tingkatkan trafik)..

SEKARANG : saya hanya buat 4 langkah nie je then biar je sistem buat kerja untuk tingkatkan trafik kita..sekitar beberapa minit je nak buat benda nie..tak payah dah buat step kat atas tue..tapi kalau rajin buat la..x buat step kat bahagian DULU tue pun tpi ini RESULTNYA : Minimum 160 dan rekod 230 pelawat sehari..(ini cara senang n cara malas..hehe..post artikel pastu buat donno je..buat donno = 230 sehari,o.k x o.k?)

APA CARANYA TINGKATKAN TRAFIK KE BLOG???

  1. Join 1 JUTA TRAFIK PERCUMA
  2. Join FREE 1 MILLION VISITOR
  3. Join APESAL.COM
  4. Join GENGBLOGGER.COM



TESTIMONI INCOME DAN TRAFIK SELEPAS IKUTI TIPS INI



Klik Gambar Untuk Besarkan Gambar
Klik Gambar Untuk Besarkan tut Gambar

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8 comments:

Cik Yana said... [Reply]

Mengikut pengalaman cik Yana, trafik bukan sebab utama belog dapat BE. Hehehe~ Yang penting, backlink untuk abang Nuffnang syg. Hehehe~

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

Miecyber said... [Reply]

Tips yang sangat bagus...

Makasih sobat...

Proton Pesona terbakar

Awan Fantasia said... [Reply]

@Cik Yana
i think like that la..because my blog have no backlink..backlink ke abg nuffnang pun xdak langsung..hehe..:-)

Awan Fantasia said... [Reply]

@Miecyber
sorry,sobat tue apa?hehe..:-)

Luna said... [Reply]

AF - owhhhh... CPM tu sama maksud dgn BE ke?! Lorrr... rupanya yg buffered earning tu la eh. jd yg ader smpai 6 list dlm jadual buffered earning sy tu la CPM eh?! baru sy phm. bdasarkn pengalaman sy la kn, actually sy pn x brp sure apa yg mnyebabkn kita blh dpt BE tu, sbb last week, sy dpt BE tu 4 dan metered earning ada 3 campaign, terus terang masa tu sy xder lg buat apa2 utk mningkatkn trafik blog (x join apesal.com or gengblogger.com pn lg). yg mcm Cik Yana ckp psl backlink2 tu, sy pn xsure amende backlink tu n xsure sy pkai ke x.

Awan Fantasia said... [Reply]

@Luna
saya kalau bab2 nie saya tanya orang atas terus....saya direct to Nuffnang terus..awk bley terus tanya dengan pihak nuffnang cz dorang lebih arif..yea,apa yg awk dapat tue CPM..Metered Earning tue setelah iklan tue dah tamat dan kredit akan dikreditkan ke dalam akaun awk..x semestinya awak join 2 benda tue awak akan dpt BE..ada beberapa faktor yg akan buatkan blog awk dapat BE..backlink tue not aplikasi atau apa..bila ada website/blog yg letak link kita,itulah yg dinamakan backlink..maaf jika ilmu saya nie x seberapa ntuk dikongsi..tpi,saya cadangkan awk tanya pihak nuffnang terus..hehe..saya menulis diatas jawapan yg pihak nuffnang tulis.. :-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
JAMALUDDIN ABU BAKAR said... [Reply]

Terbaik..thanks for sharing..Jamal pun nak share jugak cmne jamal dapat banyak BE selepas hanya sebulan register ngan NUFFNANG..

dalam masa 3 bulan lepas tue, jamal dah dapat 9 BE..not bad kan..nie jamal kongsikan 15 tips untuk korang semua..harap2 dapat membantu

15 CARA DAN TIPS NAK DAPATKAN BUFFERED EARNINGS DARI NUFFNANG

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X