CARI DISINI

Loading...

Sunday, September 11, 2011

Memang HOT!! - Kasut Aneh Tapi Benar

Sudah berapa lama Awan buat artikel mengenai artikel-artikel panas lagi penuh kontroversi..Kali ini korang bakal disajikan dengan artikel menarik yang ditunggu ramai..Kasut Aneh Tapi Benar..Dewasa ini, Awan sedar korang minat sangat artikel bergenrekan ini..Tak mahu melalut banyak, kita pergi selanjutnya..









Hah!Cool kan?..Haha..Yang atas sekali tue maybe sesuai untuk tentera-tentera..Siap ada kereta kebal dekat kasut..Haha..Kasut macam kaki manusia tue tak taulah kaki betul ke kasut..try check kaki korang kot-kot hilang sebelah ke..Hehe..Kalau jenis kaki jalan, better beli kasut peta tue..hihi..Tak boleh bela betullah kasut bawah sekali tue..Apa kata korang pulak?...


[Klik Sini]Volkvagen DAS AUTO!!
[Klik Sini]Jom Menangi Tiket Wayang!!
[Klik Sini]Dari Hotlink Untuk Blogger!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

Emilly Amisa said... [Reply]

aneh giler... O.o pe2 pon kasut yg ke-2 tu mmg xleh pecaye... ke semua pon xleh pecaye nih?

Nur_iman_hanna said... [Reply]

ader jugak kasut mcm nie...

dylla abas said... [Reply]

kasut akuarium tu x pecah ke kalau pakai ek..??

Anonymous said... [Reply]

Kasut kaki.. Gelinya...rasa mcm pakai kaki mayat..

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X