CARI DISINI

Loading...

Thursday, May 19, 2011

Lelaki Ajaib 2008

Tak taulah korang dah tengok ke belum..Yang pastinya,artikel ini korang takkan jumpa di blog-blog tempatan..Memang susah nak cari blog yang buat review tentang benda-benda macam nie..Korang suka sangat artikel macam nie kan?So sebab tuelah Awan jarang updated kebelakangan ini cz nak buat artikel yang berstatus unique dan killer bukan satu perkara yang mudah..Artikel macam nie la akan menarik ribuan pelawat ke blog yang tak popular macam blog Awan Fantasia nie..Jom kita saksikan....




"Wow!!Macamana dia buat macam tue?",kata korang dalam hati..Awan pun tak tau sebab dia bukan pak cik Awan pun..Sebab tue la saya tak tau..Hihihi..Nama dia Johan Lorbeer..Dia merupakan penunjuk jalanan(ada istilah lebih baik?)..Dia menjadi popular dengan persembahan-persembahan yang dia persembahkan di jalanan kepada orang awam..Persembahan dia memang mengkagumkan..Ia seperti yang korang tegok diatas..Memang diluar pemikiran manusia yang waras..Macamana dia buat yer?


Menariknya lagi,pada 14 Mei 2008, dia dituduh mempraktikkan ilmu sihir oleh Mahkamah Tinggi Azande..Dan mengikut kata Lorbeer,walau ini semua nampak asli tetapi ia bukan sihir..Tangan yang melekat di dinding tue hanya merupakan sokongan dan tangan sebenarnya disembunyikan di dalam kot tersebut..Ish!!Awan still tak faham macamana dia buat..Korang boleh jelaskan trik yang dia buat?Bila tengok video dibawah,Awan semakin keliru dan tertanya,MACAMANA DIA BUAT????? ^_^




Ingin update artikel terbaru dari Awan Fantasia melaui Facebook korang??Like Page Media Awan Fantasia..

Ingin berkenalan rapat dengan Awan Fantasia dan ketahui diari hidupnya di Facebook korang??? Add FB Awan Fantasia..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 comments:

iLa VaNiLLa said... [Reply]

awan perasan x, yg kaki dye keras jew.. besar kemungkinan, mmg ad support kat badan dye.. dan dye x byk gerak.. ila rasa larh, dye bergerak pown dgn berhati2..

Awan Fantasia said... [Reply]

@iLa VaNiLLa
tak jugak ila..sebab kalau yea pun,apa yg buatkan dia terapung?pening2..^_^

Anonymous said... [Reply]

Laaaa...x nampak ke yg struktur tgn palsu tu bersambung smpi ke kaki, siap ada boot skali..struktur tgn palsu tu melekat kt dinding tu..

Mat salleh tu just naik panjat tangga & terus jer port baikkkk punya atas struktur (kerangka) tgn palsu tu..simple beb !!

:adios:

Awan Fantasia said... [Reply]

@Anonymous
Awan nak kata pun xtau tapi..............kalau ya pun,mana real kaki n tangan dia?n kalau betul pun,mcmana dia buat?

Anonymous said... [Reply]

...ko sndiri yg post video, ko sndiri yg xtngok smpai habis..apeda..lenkali tngok video yg dipostkan smpai habis la..

Awan Fantasia said... [Reply]

@Anonymous
haha..xperasan plak yg last tue...maybe time aku tengok,lekat bahagian last kot.. ^_^

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X