CARI DISINI

Loading...

Saturday, April 23, 2011

Seni Lipstik Paling Unik Di Dunia !!!

Menyedari korang memang minat sangat-sangat dengan artikel unik lagi kreatif,nie haaaa Awan siapkan satu lagi artikel mengenai SENI LIPSTIK PALING UNIK..Ini merupakan koleksi-koleksi gambar yang mana mereka "berkarya" dengan kreatifnya dibibir- mereka..Korang berani ke pakai lipstik macamnie dan keluar jalan-jalan..Tobat korang diperhatikan dari pintu masuk sampai pintu keluar ... Hahahahahaha.. Kesimpulannya,koleksi nie memang kreatif dan menarik..Jom tengok.. 






Kucing a.k.a Cat..Hehe..Kreatif x?Awan xsuka yang nie..macam xberapa kreatif la.. :-)


Haaa...yang nie Awan paling suka..Nampak macam Cheetah real..Nasib baek gigi ko putih..kalau x,xkan pernah wujud la ko dlm blog nie..Hahahahaha..(Yang penting selera makan Awan X terjejas..)



Apa ini?lembu ke Zirafah ke Poke'mon?Hahahahaha..


This also cute but i think thats gurlz maybe the cuttest..Hahahahahaha.. :p ..And the others u all describe by your own..Huhuhu..Kat bawah nie also creative and unique but i most like yang kat atas tue..huhu..Thankz cz sudi cuci mata tengok hasil seni unik ciptaan insan yang mana merupakan ciptaan Allah yang terhebat..

dddd



Lebah



Ketam


Panda


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

SaySay said... [Reply]

cool! tp tu bkan lipstick lg, bibir abis kena cat XD

Awan Fantasia said... [Reply]

@SaySay
Hahahaha...Mcm2 dunia sekarang nie.. :-)

fadhdeela said... [Reply]

lipstick ke tu??pelikkk giler hihi :P

Meh sini: Siaran Langsung Wedding Prince William

sini jugak: Comey Giler bile Siti Nurhaliza Berjoget!

Awan Fantasia said... [Reply]

@fadhdeela
dimulut,lipstick la...hehehe

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X