CARI DISINI

Loading...

Monday, April 25, 2011

Justin Bieber

Apa pulak yang Awan nak dedahkan kat korang pulak kali ini?...Haaa..nie dia benda yang korang tak dapati di blog-blog orang lain..Just di Media Awan Fantasia sahaja..Korang carilah kat mana-mana pun..Kalau ada pun, ada satu maksud jer..iaitu blog ini dah di copy paste tanpa kebenaran la tuh..hehehe..Dok melalut memanjang macam nie,sebenarnya ko nak bagitaw apa?,tanya korang..Dokumen-dokumen peribadi Justin Bieber Nie..Like..................Eh,xboleh bagitaw..Jom tengok sendiri...



Tu dia..Ini dia..Lesen memandu Justin Bieber..Korang mesti susah nak tengok gambar Justin Bieber yang kurang macho macam nie(tapi macho jugak la)...Rambut dia kurang stylo time tangkap gambar masa buat lesen memandu nie.. :-)


Tu dia,eh silap3..Nie dia..hehehe..still cute der..tapi yang ini gambar Passport Justin Bieber edisi tanpa mekap..huhu..Hitam je keliling mata..hahahaha..tapi edisi serabut but handsome.. :-)


Ini pulak sijil kelahiran "baby"..hehehe..sijil kelahiran Justin Bieber..Apa yang korang cdapat di Media Awan Fantasia?Semua dapat..hahaha..Apa-apapun harap korang hepi dan terhibur yea..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

Anonymous said... [Reply]

Bro blog lu dah terbaik, penuh dengan informasi, cuma banyak sangat ads dengan widget..page selalu lag..kalau boleh kurangkan benda-benda macamtu..yang lain dah cantik..just my 2cents =)

Awan Fantasia said... [Reply]

@Anonymous
Thankz bro..xdak duit kecik nak kasi for pujian..hehe..just kidding..but if nk komen,pliz detail yea..hehe..ads i dont ting so but widget mana yg bnyak sangat tue?hehehe..Thankz for da komen..

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X