CARI DISINI

Loading...

Wednesday, April 20, 2011

Cover Album Terbaru Lady Gaga Memang Aneh!!!

Dah tengok belum cover album minah pelik nie yang pelik lagi aneh..dia sorang ja mcm nie..orang lain kreatif jugak tpi xla "sekreatif" dia..ingat!!segalanya ada hikmah..kita just perlu berjaga2..bukan saja2 Allah cipta sorang di antara semua yang pelik macam dia..mesti ada sebab..pada fikiran Awan,kita xpayah la suka ngan lagu2 dia kalau lirik tue agak kebaratan..lebih baek selawat..kalau tak pun,nyany la lagu kumpulan FINE ke,UNIVOICE ke ataupun MASRY..lagi bagus..sedap2 pun sedap..xpayah tanya,bley makan ke sedap?aku hayun ngan senduk karang.. :-)

 Nie dia cover album terbarunya..kreatif x?or aneh?or cantek?...Fikir2kan dan selamat SELAMAT..hehehe..




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 comments:

Nick said... [Reply]

hahaha.. memnag agak aneh.. :D

Awan Fantasia said... [Reply]

@Nick
mmg sngat aneh akceli..hahaha

ParkAir said... [Reply]

huduh la cover macam tu!

Awan Fantasia said... [Reply]

@ParkAir
huduh yea?ntah la apa nak kata ngan minah nie ..

cik Dil said... [Reply]

eee seram la nengok..x sukee..

SobriMansor said... [Reply]

Aku paling menyampah dengan nama dia nih.....Ntah kenapa bila dengar jer lagu dia, rasa macam nak bako jer...hehehe

Awan Fantasia said... [Reply]

@cik Dil
Awan pun xsukee jugak...hihihi..nyampah i :-)

Awan Fantasia said... [Reply]

@SobriMansor
Jom3...kita bako jer..hihihi

ComOt said... [Reply]

macam hantu penanggal je.. cuma ni versi tersangkut kat moto bike XD

Awan Fantasia said... [Reply]

@ComOt
hahaha..betul3..sokong sangat3.. ^_^

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X