CARI DISINI

Loading...

Friday, March 4, 2011

KELAKAR : KENAIKKAN PANGKAT YANG PALING CEPAT...




Salim secara tiba-tiba dipanggil ke bilik Pengarah.

Pengarah: “Awak tahu kenapa saya panggil kamu ke sini?”

Salim: “Tahu tuan, untuk kenaikan pangkat saya kan?”

Pengarah: “Kamu belum setahun di sini, masuk sini kamu jadi Dispatch, seminggu kemudian jadi Sales, sebulan kemudian kamu saya lantik jadi Sales Manager, dan setelah tiga bulan, kamu saya lantik jadi Wakil Pengarah. Bulan ini saya pencen kamu gantikan saya ya?”

Salim: “Terima kasih tuan….”

Pengarah: “Itu sahaja yang boleh kamu katakan?”

Salim: “Laaa.., Ayah kan dah janji kelmarin?”


===================================================================
Jualan Heeeeebat Celcom! Dapatkan Telefon Bimbit Idaman Anda Pada Kadar Diskaun Yang Gila!
Terfikir untuk menghadiahkan diri dengan benda yang hebat pada Tahun 2011? Bagaimana jika anda hadiahkan kepada diri seperti Telefon Bimbit Samsung Galaxy tab atau sebuah LG Optimus 7? Jualan Heeeebat Celcom sudah bermula SEKARANG!!!Klik untuk maklumat lanjut!!
=======================================================================

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 comments:

noonaQQ said... [Reply]

hehehehe..ayh rupenyer..

Finaz Jaafar said... [Reply]

hahaha,,oke la tu..skurg2nye ayahnye bagi anak dia merasa kerja2 bwhn..hoho

Awan Fantasia said... [Reply]

betul tue Finaz...baru dia akan lebih menghargai kejayaannya dan bila ditakdirkan jatuh miskin t,dia kuat dan tabah untuk bangun semula..xlemah semangat.. ;-)

The greatest gift said... [Reply]

muahahahahaha.....mula2 ingatkan nak kena buang keje.....rupa2nya ayah dia.....kelakar2.....

Mr Laici said... [Reply]

wahahaaa,, aku ingt kena ape nnti..?? bapak dia rupanya..


Entry Terbaru: Aksi 18sx yang kantoi

myhardday said... [Reply]

laaa...ingatkan kena pecat tadi XD

plankton said... [Reply]

ahaha..daddy die tuh saje je nak tunjuk gimik..taw la nak jadi daddy cool..he3

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X