CARI DISINI

Loading...

Tuesday, July 12, 2011

TERGEMPAR !! - Najib & Rosmah Kebas Duit Rakyat Lagi?


Kalau baca tajuk tue, mesti ramai yang tertanya-tanya..Kini Awan Fantasia  bakal dedahkan sesuatu berkaitan tajuk di atas..Para blogger pro UMNO rasanya setakat ini masih terkelu lidah terpanah bisa untuk menjelaskan isu terbabit..Yang hanya Awan Fantasia dapat tau, mereka hanya berkata mereka tidak hairan dia dapat membeli cincin bernilai hampir RM 24.5 Juta oleh kerana......

beliau adalah isteri PM..Persoalannya, berapa gaji Perdana Menteri sebulan dan berapa lamakah masa yang diperlukan untuk mengumpul wang bagi membeli cincin semahal ini?Wang siapakah beliau guna?Wang si Najib atau si Rakyat?Awan Fantasia kepilkan disini bukti screen print Jabatan Kastam sebagai bukti..


Pendedahan dari skrin komputer dari sistem Jabatan Kastam..Jelas-jelas nama dia..Baru beli tue cuba tengok pada tarikhnyer..


Banyaknyer duit dia..Ini baru cincin..Kalau yang lain-lain pulak berapa pulak yea harganyer?


Inilah dia barangnya..Bukan calang-calang cincin..FORBES pun ada review tentang cincin tue..
" Guna mata hati bukan akal mati..Sekiranya ini adalah satu fitnah kenapa perlu diam diri?Walaupun seorang isteri Perdana Menteri, logik dan mampukah beliau memiliki barang semewah ini? Kenapa perlu tuding jari pada rakyat dan salahkan perhimpunan Bersih 2.0 jika diri betul-betul bersih? Pokok takkan bergoyang kalau tiada angin dan ribut kecuali ada beruk yang tengah terlompat-lompat di atasnya..Jangan pula salah beruk jika diri yang teruk..Beruk memang sejak azali dia beruk.." - Awan Fantasia
 Klik Sini Untuk Artikel Terus Ke Facebook Atau Klik Sini Untuk Add Facebook Awan Fantasia

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 comments:

Famili Ceria said... [Reply]

MasyaAllah...apa nak jadi...beliau hanya reti perabihkan wang rakyat...

penemuan luar biasa!!! said... [Reply]

makk aii... 24 juta!!!,, mcm2 bleh buat dgn duit tu wooo...

Anonymous said... [Reply]

http://www.forbes.com/pictures/ehgm45lfm/natural-fancy-blue. It retails for $20 million... mean USD. bukan RM. Dlm RM mau 70 juta..

Anonymous said... [Reply]

nahas ....kalu suami turun tahkta...jual cincin makan tak habis seumur hidup. Surat kastam ? boleh palsu tak?

Nak undi tanpa penipuan said... [Reply]

Penjual berlian itu seorang Yahudi Amerika terkenal - nama dia Jacob Arabo. Aku baca tentang syarikat Jacob's of New York dari blog RPK.

Anonymous said... [Reply]

:D jangan risau Allah lebih tau aper yang kita x tau.kerana yang menghukum hanya lah Allah.Sbb Allah ebih tahu yang sebenarnya :D

cardos said... [Reply]

USD24.5 juta bukan RM24.5 juta...almost RM75 juta...

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X