CARI DISINI

Loading...

Monday, July 4, 2011

Rahsia Disebalik Nilai Wang Hantaran Tomok Kepada Ayu


Yang korang tahu, jumlah wang hantaran Tomok untuk isterinya Ayu ialah RM12,697.11..Adakah itu cuma satu jumlah biasa atau ada makna tersirat disebalik nilai hantara itu?Awan Fantasia Bongkarkan..Berapa erk Awan nak bagi sebagai hantaran dekat bakal isteri nanti?Eh,apa yang Awan melalut nie..Hahahaha..Jom tengok selanjutnya..



Apa kata Tomok tentang angka yang cukup cukup unik, RM12, 697.11.

“1a adalah simbolik kepada tarikh pernikahan kami iaitu 1 Julai, 2 atau 2 Julai persandingan sebelah isteri (Ayu), 6 (6 Julai) majlis persandingan tertutup di Saloma Bistro khas untuk rakan artis dan media.Manakala 9 (9 Julai) majlis resepsi keluarga saya akan dilangsungkan pada 9 Julai di rumah ibu bapa saya di Alam Damai, Cheras. 7 pula adalah simbolik kepada bulan Julai sementara 11 membawa maksud 2011 "
Apa jawapan Tomok tentang anak dan lokasi bulan madu ?

“ Nak sangat cepat-cepat sebab saya memang sukakan budak-budak. Kalau boleh saya mahu anak tiga atau empat, jika ada rezeki lebih tidak kisah.Mengenai bulan madu, kami berdua belum putuskan kerana selesai keempat-empat majlis resepsi, saya akan berangkat ke Jakarta untuk menjalani penggambaran telemovie, Diari Kapas Biru "
Jom berkenalan dengan Awan Fantasia Di Facebook..Add la Awan di FACEBOOK AWAN FANTASIA atau like Fanpage BLOG AWAN FANTASIA ..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 comments:

puteraduyong said... [Reply]

tahniah buat tomok....kahwin jugak akhirnya... ;)

Anonymous said... [Reply]

hehe nak sgt hits smpai spam link kat blog aididmuaddib ke haha. sian..

aDda said... [Reply]

tomok ni kurus sgt la....klu temok cikit msti ensem...kih...kih...

Anonymous said... [Reply]

hahaha..tepat sekali...aku pun terbace!
@Anonymous

Anonymous said... [Reply]

ha..ah..aku pon terkene..huhu...

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X