CARI DISINI

Loading...

Sunday, July 10, 2011

KHAS UNTUK BLOGGER - Sebelum Dan Selepas Menjadi Blogger


Assalamualaikum dan hai blogger dan readers jugak..

Apa khabar korang?Sihat?Semua dah makan?Kalau ada yang belum cakap ok?,Afiq nak belanja korang semua..Belanja yang order air kosong je..Haha..Merapu-merapu seketika yea..Berbalik kepada tajuk, cuba korang tengok banner dekat atas..Warna-warni dan ceria kan?Begitulah jugak dalam dunia blogger ini..Setiap kelebihan mesti ada kekurangan..Jom tengok selanjutnya..

Blogger..Itulah gelaran kepada yang bergiat aktif mahupun pasif dalam dunia blog..Ada naik dan turunnya..Kadang-kadang di atas dan kadang-kadang dibawah..Lambat atau cepat nanti mesti ada timbullah makhluk dengki yang bernama Anonymous mahupun bernama apa-apa aje..Yang penting, macamana cara kita atasi masalah itu..Whateverlah..By the way para blogger sekalian,korang ada terasa tak aura gelombang setelah menjadi blogger?Senang macam nie lah :

" Dulu masa sebelum jadi blogger..................................Sekarang pulak setelah bergelar sebagai seorang blogger.............................................................................. "
[ISI TEMPAT KOSONG YEA BLOGGER-BLOGGER SEKALIAN] v(^_^)v

AWAN : Dulu masa sebelum jadi blogger, dia buat tak tau je yang kita nie kawan dia..Sekarang bila dah jadi blogger, siap dok bangga lagi yang ada kawan macam aku nie.. [Ayat lebih kurang pun tak apa].. Hehe

Jom berkenalan dengan Awan Fantasia Di Facebook..Add la Awan di FACEBOOK AWAN FANTASIA atau like Fanpage BLOG AWAN FANTASIA ..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X