CARI DISINI

Loading...

Sunday, July 31, 2011

KELAKAR : Copy Paste Yang Membawa Padah ..

Klik Selanjutnya Untuk Kisah Yang Sangat Kelakar..










Seorang Motivator berkata: "Tahun-tahun terbaik dalam hidupku ku habiskan bersama seorang wanita yang bukanlah istri ku."

Hadirin terkejut dan terpaku...

Ia kemudian menambah , "Ia adalah ibuku."

Hadirin kemudian bertepuk tangan dengan gemuruh dan tertawa.

Mamat yang baru saja mengikuti seminar tersebut, kemudian mencuba hal ini di rumah. Setelah makan malam, ia berkata dengan lantang di depan istrinya di dapur,

"Aku menghabiskan tahun-tahun terbaik hidupku bersama seorang wanita yang bukan istriku."

Ia berhenti sejenak memejamkan matanya, cuba mengingati kalimat terakhir sang Motivator... Ketika Mamat membuka mata, ia mendapati dirinya terbaring di tempat tidur hospital, baru saja mendapatkan rwatan akibat siraman air panas...



Awan Fantasia : Bala Oh Bala..Hehe..Tak sempat dia nak buat apa dah terbongkang di Hospital..


Terhangat Dari Oven :

Jom berkenalan dengan Awan Fantasia Di Facebook..Add la Awan di FACEBOOK AWAN FANTASIA atau like Fanpage BLOG AWAN FANTASIA ..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14 comments:

kertas80gsm said... [Reply]

sayangilah isteri anda .. ahahahha

kertas801gsm.blogspot.com

Solihahazahar said... [Reply]

sian .. lain kali kene pakai baju kalis air. baru tak kene. hahaha sedie kan payung sebelum 'hujan' ;)

aesh came said... [Reply]

moral cerita: jgn cuba buat lwk cenggini kt isteri~~huhu tgk kan lain jd nye..

❤ Kyu 惄 said... [Reply]

kesian..
lawak sesia je depan bini..hihi

Amirul Amin said... [Reply]

memang nak carik penyakit!!hehe

CMRatu Fotografi said... [Reply]

haha.. sapa suruh cari pasal.. kan dah kena..

Meck said... [Reply]

ahhhh tertipu. ni la mls bukak innit

Yusuf Tayyob said... [Reply]

"jangan mencarut" kata bini dier..

Robocop said... [Reply]

haha mengong gak laki die pn.

saiazuan said... [Reply]

bala ni bala~

sabree hussin said... [Reply]

la... wat pe la dia pi tiru bulat2

yahaya said... [Reply]

dah nasib...:)

fadhdeela said... [Reply]

kena siasat dulu isteri anda mcm mana..maybe isteri ustaz tu lemah lembutt hahahaha kalo isteri hang ganas toksahh laa :D

tipskerjaya said... [Reply]

kesianlah pulak,, nampaknya tak semua yang kita dapat boleh dipraktikkan..

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X