CARI DISINI

Loading...

Tuesday, August 2, 2011

6 Beg Tidur Yang Gempak !!

Di bawah ini bukanlah orang mati mahupun mayat hidup , ok? Ia hanyalah satu set beg tidur yang sangat unik di tambah bro tu di tempek-tempek dengan make up tambahan..Hehe..Ada jugak benda-benda macam nie dekat dunia nie kan?Kalau mak den tau den ada benda nie, heart attack gamaknyer dia nanti..Haha..Untuk lagi koleksi beg tidur yang gempak, sila tekan butang berkenaan..














































Hati-hati..Gambar dua dari bawah tue budak tak cukup umur sila tutup mata ye!!..Cek takpa..Cek dah cukup umoq dah..Haha..Cakap Kedah habaq kat hang..Hehe..Siapa tidur guna sleeping bag yang anatomi badan manusia tue, rasanya tengah-tengah malam mimpi ngeri dia..Haha..Minah bersama ikan jerung tue sahabat baiklah..Korang jangan salah anggap pulak yea..Dia bukan kena makan tapi dia tidur dalam mulut ikan jerung tue je..Hihi..Amboi......Ngantuk bebenor si beruang tue..Agaknya lepas makan lah tue terus ngantuk..

Terhangat Dari Oven :
Cara Dapatkan Hadiah Di Hari Raya!!
Awas!!Untuk Yang Sudah Kahwin Sahaja!!
Menangi Hadiah Dari Perodua Sempena Aidilfitri!!

Jom berkenalan dengan Awan Fantasia Di Facebook..Add la Awan di FACEBOOK AWAN FANTASIA atau like Fanpage BLOG AWAN FANTASIA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comments:

intan said... [Reply]

haha,comey je bruang tu menguap

AJ said... [Reply]

nyenyak kalau dapat tidur dgn sleeping bags nih.. :)

ken said... [Reply]

haha.. beg beruang tu cute :P

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X