CARI DISINI

Loading...

Tuesday, June 14, 2011

Pesawat Khayalan Atau Realiti Pada Tahun 2050?

Awan rasa, sesiapa yang lemah jantung ke gayat ke memang tak sesuai naik kapal terbang ini..Hahaha..Silap-silap haribulan bau hancing satu flight cos semua passengers terkucir dalam seluar..Why?Why?Why?..Dah la tajuk kat atas tue dalam bentuk persoalan,ditambah pulak intro yang membuatkan simbol tanda tanya merebak dalam benak fikiran korang..Hehe..Awan saja nak seksa sikit pemikiran korang..Kalau tak mau terseksa,jom saksikan selanjutnya... ^_^






Haa,yang itu baru gambar kepala kapal terbangnya..Cantikkan?Hehe..Transparent cakap ko..Siap boleh tengok pemandangan di angkasa lagi..Kiri kanan atas bawah korang boleh tengok..Rasanya kalau ada flight macam nielah nanti, tobat korang takkan tidur..Sebabnya,baginya yang risau dan takut,sure dorang pegang sit kuat-kuat sambil terketar-ketar lutut..Bagi yang berani pulak,dorang mesti meninkmati pandangan yang dorang tak pernah tengok sebelum-sebelum ini..Apa tidaknya,sebelum ini habis kuat pun dapat tengok melalui tingkap di tempat duduk tepi je...Betul tak?..


Lakaran kapal Airbus tersebut...Garisan hijau biru yang korang nampak tue diinspirasikan oleh tulang burung..Tengok,betapa mereka menghayati ciptaan Allah dalam pelbagai aspek termasuk dalam mencipta sesuatu benda..PERCAYA ATAU TIDAK,KORANG BOLEH MAIN GOLF DI ATAS PADANG YANG LUAS DALAM KAPAL TERBANG INI?Visual dibawah membuktikannya..



Pandangan dalam kapal terbang waktu siang



Pandangan waktu malam..


Ingin kenal lebih rapat dengan pemilik blog ini,sila add FACEBOOK AWAN FANTASIA
Ingin dapatkan info terbaru dari blog ini, sila like PAGE MEDIA AWAN FANTASIA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

Chempaka Sari said... [Reply]

best gila kan klu dapat naik kapal terbang cmni.... wuwuwu. Nampak awan...


follow blog ni. thanks.

emieysandra said... [Reply]

cantiknyer..mesti nk naik kne byar mahal ni~

Awan Fantasia said... [Reply]

@Chempaka Sari
tak payah naik tinggi2..Awan kat bawah nie ada..hehe..just kidding..tak takut ke? ^_^

Awan Fantasia said... [Reply]

@emieysandra
tue ok g..ntah sempat entah tidak nak naek kapal terbang nie..ylr,plan 2050..ntah siap on da time ntah siap lambat..time tue dah tua.kalau dapat naek pun,teringat mati je la masa kat atas tue.. ^_^

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X