CARI DISINI

Loading...

Wednesday, June 29, 2011

Isu Iklan Kit Kat - M. Nasir Perjelaskan..

Korang pernah tengok tak iklan Kit Kat yang ada di bawah nie?





Haha..Jujur Awan cakap, nie 1st time Awan tengok..Nie iklan baru di TV3 dan TV9 kalau nak di ikutkan kata member Awan masa hangout dinner hari tue..Tup-tup ternampak video ini di Youtube..Jom saksikan butirannya..





Ramai yang mengatakan bahawa Dato' M. Nasir tidak sesuai melakonkan aksi lawak dalam iklan Kit Kat tersebut..

Apa komen Dato' M. Nasir mengenai iklan tersebut?
“Itu kerja. Mungkin sebab imej serius M.Nasir itu sudah melekat di ingatan masyarakat.Pihak Kit Kat rasa saya sesuai.Sebab itu mereka memilih saya.”

Raja Pop Malaysia, Jamal Abdillah turut memberi pandangan tentang isu tersebut..
“Dato’ M.Nasir punya populariti yang mampu menarik minat masyarakat.Mungkin pemilihan beliau untuk iklan ini dijangka dapat menarik minat orang ramai untuk melihat iklan tersebut.Itu mungkin satu strategi pemasaran pihak Kit Kat.”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13 comments:

Nurainaa Sofia Nurazizul said... [Reply]

haha. ok je tgok M.Nasir dlm iklan ni. :D

yanie said... [Reply]

Comel ape masa Dato' M. Nsir senyum lepas makan Kit Kat.

hamzah ian said... [Reply]

strategi iklan.. biase la

YOUsoF said... [Reply]

Baru sekali tengok iklan tu.. Kelakar je!.. jarang kita nampak sisi komedi dia kan... ;)

soooooour said... [Reply]

hahaha..pandai melawak rupanya m.nasir....

Mr Rileks said... [Reply]

m nasir hang tuah m nasir hang tuah... ekekeke...

Muwaffaq said... [Reply]

awan ni tah pape laa
ok ape m,nasir buat watak tu
hang tuah kan serius skit...
haishhhh..macam2 laa

Awan Fantasia said... [Reply]

@Muwaffaq
bukan saya yg komen..nie public la..^_^

Anonymous said... [Reply]

hahaha...memang lawak iklan tu. dan memang tak sangka m.nasir nak berlakon iklan lawak mcm tuh!

Anonymous said... [Reply]

Cari makan beb....

nsdahlia said... [Reply]

klaka je? and klkr bile M-Nasir terlanggar logo kit kat tu~ >.<

la dolce amira said... [Reply]

iklan ni best la..hehe

Anonymous said... [Reply]

x sesuai...

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X