CARI DISINI

Loading...

Sunday, May 1, 2011

Koleksi Kereta Pelik Di Dunia

Pelik memang pelik..Rugi kalau korang tak tengok..Hahaha..Kalau cari dekat blog-blog lain memang xkan dapat tengok punya..Only at Media Awan Fantasia..Hahaha..Korang ada tak terlintas nak miliki kereta macam nie nanti?Haha..Memang nampak macam best tapi Awan tobat nasuha tak mau..tak pasal-pasal masuk paper dan famous satu Malaysia..Kui4~~ ..Kat Malaysia memang korang xkan jumpak dengan kereta-kereta nie..Jom tengok selanjutnya....





Kereta ka nie?Macam sangakr binatang ja..Haaa..Selamat ke naik keta nie?Mesti tak boleh bawak laju-laju..Nanti tak pasal-pasal terselak abis apa yang tak boleh diselak..Opss..Hehehe..Kalau di Malaysia,sure JPJ tak luluskan..


Haaa..Korang cuba teka..Mana satu depan mana satu belakang?Awan rasa Awan tau tapi tak mau bagitau korang..huhuhu..Boleh gila jugak fikir mana depan mana belakang..hehehe..



Versi tikus..Hahaha..Macam-macam..Ada jugak orang hias kereta dorang dengan design tikus..Letak la binatang yang comel-comel sikit ka..Nie tak..Tikus..Hahaha..Arnab ke..Kucing ke..Abis tak pun, hamster(eh!ituepun tikus jugak)..Kalau ada kereta yang bercorakkan tikus parking dekat dalam taman Awan,siap la..Awan bom..Hahahaha..




Obesiti oh obesiti..Bukan setakat manusia je kena obesiti..Ferrari merah nie pun kena jugak..Hahaha..Macam-macam dunia sekarang..Tenggelam no. plate dibuatnya dibawah lipatan "perut" ferrari nie..Heheheh..



Pinky..sapa suka yang nie,angkat tangan..Hahaha//Tadi tikus..Ini kucing pilak..Kreatif betul dorang nie..Dari buat macam nie lebih baek modified bagi nampak sporty..Baru best.. :-)



Amfibia pada design sahaja..Masuk air sure lingkup..Hahahaha..


Satu-satunya kasut bola yang tak boleh dipakai dan dibawak masuk dalam Stadium..Hehehehe..Yang nie Awan suka..Tapi bila hujan abis bertakung air dalam "kasut"..hahaha..Kat Al-Ikhsan tak dak jual baju nie k..Tak payah la dok pi cari..Haha

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X