CARI DISINI

Loading...

Monday, May 23, 2011

KELAKAR : Dua Sahabat


Dua orang sahabat baik pergi ke sebuah kedai makanan segera untuk memesan minuman ringan.
Setelah pesanan sampai, mereka masing-masing keluarkan roti sandwich dan mula untuk makan.
Pemilik kedai yg dari tadi asyik memerhatikan tingkah laku mereka terus menuju ke arah mereka dan
seraya berkata,
"Maaf encik, anda tidak dibenarkan memakan sandwich Anda sendiri di sini!"...

Maka dua org sahabat itu perpandangan, sesama mengangkat bahu dan mula menukar
sandwich masing-masing...

AWAN FANTASIA : BAGUS2!!KORANG MEMANG CERDIK..HAHAHAH ^_^

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6 comments:

Miziey said... [Reply]

ini genius tahap elbert einstein! sungguh bijak!

Awan Fantasia said... [Reply]

@Miziey
terdiam tuan punya tempat tue..hehe..

Anonymous said... [Reply]

cerita bengang. Cuba lagi. Aku beri setengah bintang je.

Awan Fantasia said... [Reply]

@Anonymous
terima kasih..insyaAllah..tapi komen atas nama Anonymous dan tiada beremel dan nama atau blog,mcm seorang pengkomen yg tidak pro..sorry ^_^

Peqaxlol ;DD said... [Reply]

sori bro, cuma nak bgtau. aku guna netbuk jd screen kecik. jd aku tak nmpk laa sidebar ko.... please bt butang close untuk iklan tu. kalau boleh la..

Awan Fantasia said... [Reply]

@Peqaxlol ;DD
terima kasih kerana sudi menegur..kami akan proses permintaan saudari secepat mungkin ^_^

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X