CARI DISINI

Loading...

Saturday, July 2, 2011

Blog Biasa Traffik Luar Biasa[TERKINI]

DIATAS PERMINTAAN RAMAI, E-BOOK "BAGAIMANA UNTUK BUATKAN BLOG BIASA MENDAPAT TRAFFIK YANG LUAR BIASA" BESERTA TESTIMONI PELANGGAN DIJUAL UNTUK KALI KEDUA!!
" Owh,Haha..O.k,Tengs Awan..Apa-apapun,memang ada beza selepas guna tips tuh..Sekarang nie dapat 300-400 Unic Visitor..Dulu bpe pulh ja..Haha..Ok..pape pon,time kaseh awan..Memang bestlah tips tue.. " - Saudara Nazet
" Tengok data dekat google analytics memang jauh beza selepas pakai E-Book nih..Banyak terima kaseh la Awan..Walaupun belum dapat macam Awan iaitu 4000 UV..Huhu.. "  -SERENITY 9260
Traffik tinggi merupakan idaman setiap blogger..Semakin tinggi traffik,semakin popularlah blog tersebut dan semakin banyaklah pendapatan yang dapat dijana..Bila traffik tinggi,korang baru rasa semangat berkobar-kobar nak buat post terbaru,betul tak?Kalau betul,samalah kita..Hehe..Setelah setahun lebih Awan mengkaji tentang traffik,sekarang Awan bakal kongsikan dengan korang,rahsia-rahsia serta tips termudah dan amat berkesan bagi mendapatkan traffik yang beribu-ribu  sehari..Ya..Blog Awan Fantasia menjana traffik ribuan pelawat sehari walau lama tak updated (sebab tak bayar Broadband)..Tanpa berceloteh panjang,Awan persembahkan rahsia yang tiada di mana-mana blog mahupun search engine.......................................



Buah tangan pertama dari Awan..Ebook Bagaimana Buatkan Blog Biasa Mendapat Traffik Luar Biasa ..Hasil kajian Awan Fantasia siang sampai ke malam sehingga pukul 4 pagi..Inilah hasilnya..

========================TESTIMONI========================
TESTIMONI  - AWAN FANTASIA


APA KESAN YANG AWAN TERIMA HASIL RAHSIA DAN TIPS-TIPS RINGKAS INI ??
  1. Pada mulanya,nak dapat 20UV atau unique visitors (pelawat) sehari pun semput..Selang beberapa hari pulak, bilangan pelawat meningkat menjadi 100UV sehari kemudian 200UV sehari..Selang beberapa hari lepas tue, dapat meningkat menjadi 300UV sehari..Punya happy dan rasa macam nak melompat sampai terhantuk di siling ja rasanya..Jujur saya katakan, beberapa hari selepas itu,blog saya sudah tidak mendapat 300UV..Sob..Sob..Sedih tak korang jika saya katakan yang saya tidak akan pernah dapat 300UV lagi sehari..Menangis terharu..Hehe..Kerana saya berjaya mendapat hampir 4000UV SEHARI!!!!..
  2. Pendapatan blog semakin meningkat..Dari Encik Nuffnang kita dan yang menariknya,berpusu-pusu orang nak letak iklan dalam blog korang..Bila blog dah agak popular,korang sudah boleh demand rated mengikut korang sendiri..Jujur Awan cakap, baru je dapat beratus RM hasil iklan dari blogger/persendirian..
  3. Yang sudah semestinya ialah blog menjadi semakin popular.. 
Ini ialah screenshot traffik Blog Awan Fantasia :

Traffik Harian Yang Terbaru
Klik Untuk Jelaskan..


Traffik Mingguan..Sebelum Ini, Jumlah Pelawat Ini Adalah Untuk Masa Sebulan Tapi Kini Seminggu..Melonjak MENDADAK!!




     APA YANG KORANG AKAN DAPAT DENGAN RM20(ORANG SELALU JUAL RM50)??
    1. Traffik Yang Gempak Seperti Diatas..
    2. Cara Dan Senarai Bloglist Paling Berkesan..
    3. Langkah Paling Berkesan Bagi Meningkatkan Traffik..




    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    23 comments:

    decrewz said... [Reply]

    Mna harganya bro..?

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @decrewz
    Ada tue..cuba tengok elok2..RM20..^_^

    Arya Putra said... [Reply]

    gambar ori tu..
    jadi aku tengok, memang buka tipu ni..tapi malangnya blog aku niche kecik..bleh ke kasik terjah trafik macam ni jugak? (soalan bonus ni)

    Lagenda Teragung said... [Reply]

    pergh..aku punya blog sebulan baru ratus2...hebat kamu..

    MYA EL QAYREENA AZRYAN said... [Reply]

    info besh

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @Arya Putra
    *bukan....tertinggal "n" kan?Ini memang sesuai ntuk semua jenis blog..Nama pun BLOG BIASA traffik luar biasa..semua blog bley der..mmg dicipta ntuk blog biasa tpi nk jadi luar biasa..apa g,order la..hehe..dijamin puas hati n dlm masa satu hari pun dah bley nampak kesan..

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @Lagenda Teragung
    kajian,kajian dan kajian..bertahun2..korang lagi hebat,dlm masa seminit je bley hebat bila dptkan E-Book ini..nantikan testimonial seterusnya... ^_^

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @MYA EL QAYREENA AZRYAN
    berminat?hehe

    serenity9260 said... [Reply]

    tumpang lalu.blog ni ada setting terbaru untuk opera mini free untuk maxis
    http://post-aje.blogspot.com/

    zamri said... [Reply]

    kenapa saya belum dapat lagi nie...

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @zamri
    saudara,sudah sent..sila check emel.. ^_^

    HAFIZAL said... [Reply]

    sudah beli dan tengah baca nie...harga RM 20.00
    Bayaran di A/C Bank Islam

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @HAFIZAL
    beli melalui Awan ke melalui pembeli lain?cz pembeli automatik dapat hak untuk menjual semula dan memasarkan sebagai bisnes dorang..itu sebagai ucapan terima kasih Awan kepada pembeli..apply yea dan tunggu hasilnya ^_^

    serenity9260 said... [Reply]

    tengok data kat google analytics memang jauh beza pas pkai ebook nih.byk time kaseh la awan.walaupon lom dpt sebanyak awan iaitu 4000 UV.huhu

    Ni best bro!!!
    Giler Aje!Burger Yang Diperbuat Daripada Najis
    Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @serenity9260
    usaha lagi..chaiyok3!!!hehe..blog baru kot so slow2..huhu..saya nk dpt traffik mcm tue kena tunggu setahun lebih[budak tak pro + belum taw rahsia yg Awan tulis dlm E-Book tue g]..So sapa yg beli dapat jadi mcm Awan dlm masa yg singkat la..cz semua ilmu Awan curahkan dlm EBook tersebut ringkas dan terperinci tanpa diselindung..hehe.. ^_^

    Nissa Jalaluddin said... [Reply]

    awan, saya terlambat sehari dari tarikh post ni...huhu.tapi nak jugak..boleh?

    -newbie-

    Nissa Jalaluddin said... [Reply]

    please~~T_T

    hehe

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @Nissa Jalaluddin
    boleh je..submitlah permohonan..

    miszatie said... [Reply]

    waaahh meniaga siap..huhu

    onnaws said... [Reply]

    saye pown nak jugak..^_^

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @miszatie
    orderlah..ada lagi...rahsia yg xde dkt mana2 blog...

    Awan Fantasia said... [Reply]

    @onnaws
    orderlah sebelu terlambat..hehe

    fyna said... [Reply]

    hebat!!!!
    jeles fyna.
    :)

    Blog Pilihanku

    -| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
    LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

    X