CARI DISINI

Loading...

Tuesday, April 5, 2011

Politik : Video Seks Anwar Ibrahim Dibongkarkan!!Anda Nilai Sendiri..

Politik....Oh!Politik!!..Apa nak jadi dengan Malaysia kalau politik kita terus terumbang ambik...wait..wait..wait..sejak bila my blog was be politic blog?..ah!!do i care?haha..Di Awan Fantasia,kami akan menyediakan artikel yang terbaik ntuk korang semua..Apa pendapat korang dengan politik kat Malaysia sekarang?For me,agama sudah di politik,kan..who are me??PAS or UMNO??That's not too importand..Am i right my lovely Awan Fantasia readers or supporters?..yang benar kita ikut,yang salah kita angkut(angkut barang dan belah)..But...siapakah yang salah?by the way,jom kita saksikan dan nilai,sejauh mana kebenaran klip video ini..Sila Klik butang [CLICK HERE TO CONTINUE>>>] yang ada di bawah..




Maaf,seperti yang dijanjikan,Awan Fantasia akan letak video salinan agar bila di video di Youtube di block,video disini xkan terjejas..memandangkan kadar uploadnya terlalu lama,terpaksa letak gambar yang dari Youtube jugak..Tak payah bagi KRU nilai video nie..Jom sama-sama kita nilai siapakah "Anwar" dalam video nie dari segi fizikal or whatever..mai-main dengan ps3 butang play dan pause ntuk mengkaji...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

nana said... [Reply]

isu ini sgt panas....ntah ape2...~

Awan Fantasia said... [Reply]

@nana
tue la..kita yang tak tau apa2,better diamkan diri..

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X