CARI DISINI

Loading...

Monday, April 18, 2011

PANAS!!! : Cikgu Shida Dari Parit

Kadang-kadang,benda yang pelik tue la sebenarnya something yang hebat..dari gila-gila takde kerja,lebih baek gila-gila dapat kerja..hah!macam Cikgu syida Dari Parit nie..dari gila-gila dapat job berlakon dan ntuk iklan.masuk frontpage Harian Metro semalam pulak tue..bermuka-muka surat just pasal dia je..hebatkan?memang kreatif video Cikgu Shida nie..tapi pada pendapat Awan,dia ada silap jugak dalam proses menggila-gilakan diri ini..apapun yang kita nak buat,jangan berpakaian yang menyerupai lelaki..HARAM!!!..Apa-apapun,jom layan......




Haaaa...ini 3 versi Cikgu Shida :

VERSI PEREMPUAN(Xperlu dot kat hidung,ayu per..)

VERSI LELAKI(HARAM!!!)
SATANIC VERSION
Kalau Cikgu Shida ada terbaca artikel ini,harap dipertimbangkan pendapat saya dalam nak berhibur..diri x sempurna xbermakna xlayak ntuk ingin orang lain sempurna.. :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X