CARI DISINI

Loading...

Sunday, April 3, 2011

Justin Bieber - UP : Live Concert In Paris..

Siapa yang tak kenal dengan antara pemuda terkaya di dunia nie.......Justin Bieber..Pengaruhnya bukan calang-calang..Cuba korang bayangkan kalau ada 3 orang(sorang pun cukuplah tpi kalau ramai is better) yang famousnya mcm Justin Bieber nie kat Malaysia dan perangainya x macam kebanyakkan artis kat negara kita nie..Apa akan jadi kalau artis macam Justin Bieber nie jadi ikon atau idola setiap orang kat Malaysia espeacially remaja?Aman makmur dan bertuahlah jawabnya.."O.k semua,hari nie jom kita sama-sama hadiri ceramah agama secara LIVE bersama tetamu jemputan,Justin Bieber(this name for imagine).."..Comform penuh kerusi-kerusi kalah penonton match bola sepak kat stadium tue..Klik [CLICK HERE TO CONTINUE>>>]




Saya dimaklumkan jadual show Justin Bieber nie memang padat..kadang-kadang sampai tiap-tiap hari dia kena travel satu eropah..awesome!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X