CARI DISINI

Loading...

Tuesday, March 8, 2011

Pengenalan Kategori Baru : DIARI AWAN FANTASIA...

Selamat pagi semua...........Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh....Macamana anda hari nie?hebat?minda positif?lebih cemerlang dari semalam?Jika YA,alhamdulillah...Apa khabar semua?.....Harap anda sentiasa HEBAT, anda selalu GEMBIRA dan anda sering BAHAGIA sepanjang masa..berbalik pada tajuk diatas, saya mewujudkan satu lagi kategori baru dalam entry AWAN FANTASIA iaitu telah diberi nama sebagai "DIARI AWAN FANTASIA"..Khas untuk pembaca setia AWAN FANTASIA..hehe..cz baru-baru ini i was got a request by private email,they tell to me u should make a new category like this..dah lama dah(teringat plak kata2 tok dalang dalam cerita upin&ipin masa tok dalang kena interview)dah mintak...untuk menggembirakan hati pembaca,AWAN FANTASIA akan usaha sedaya upaya untuk memenuhi permintaan dorang....wah!hebat korang boleh mintak macam2 kat aku..korang jangan bulin aku sudah!hek3......


Dalam Diari ini,AWAN FANTASIA menulis tentang perjalanan hidupnya yang merupakan seorang mahasiswa muda yang sedang usaha bangun dari kejatuhan kearah kejayaan yang gemilang dan x terbilang dengan jari jemari atau kuku2 korang atau..................apa2 jelah....huh!banyak ckp plak aku nie..hehe..apa2pun kepada sesiapa yang mahu turut sama mengetahui kisah-kisah peribadi AWAN FANTASIA bolehlah terus follow kisah AWAN FANTASIA dalam berbentuk diari ini yang tiada penghujungnya...korang boleh share apa saja pendapat korang,nasihat-nasihat korang dengan AWAN FANTASIA sepanjang perjalanannya untuk menjadi seorang yang berjaya satu hari nanti..sekarang korang bersama AWAN,satu hari nanti bila AWAN dah berjaya,korang tetap dihatiku(bukan promote TV9 k)dan terus bersamaku.....

SEKIAN,
TERIMA KASIH...

AWAN FANTASIA...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 comments:

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X