CARI DISINI

Loading...

Wednesday, March 9, 2011

DIARI AWAN FANTASIA : Apa Pendapat Korang Tentang......

SCROLL BAWAH UNTUK VIDEO DAN KISAH KELAKAR

Thankz guyz kerana sudi membaca blog AWAN FANTASIA yang tak seberapa nie..hu..eh,sebelum terlupa......Assalamualaikum semua dan hai...hehe..amacam u ols hari ini?mesti lebih baik dari semalam,kan?Kalau YA,Tahniah!Kalau K.O,jadikan semalam sebagai satu pengajaran(jangan biarkan ia pergi begitu sahaja).. ;-)



FYI, pihak AWAN FANTASIA selalu berfikir dan mengkaji bagaimana untuk menghiburkan dan menceriakan hari2 anda kerana kita di dunia hanya sementara,so kita mesti hepi2 dan hepikan orang lain jgak..hehe..jadikan hidup di dunia kita indah,ceria,bahagia danjadikan ia sebagai satu pengalaman indah masa kita di dunia dan menjadi kenang-kenangan semasa kita di Syurga yang kekal abadi...

Masa kat Syurga nanti korang mesti rindukan blog nie them maybe dalam fikiran anda,"aku teringat lagi satu blog tue..happening sangat..tiap2 hari mesti aku terguling2 atas lantai..tpi..............kesian kawan aku kena dikejarkan ke ICU cz urat kentut terputus cz gelak tak ingat dunia.wakakaka..."

AH HAAA...SEBELUM TERLUPA....


Tak Lama Lagi AWAN FANTASIA nak buat contest..korang nak hadiah apa sebagai hadiah untuk korang?huhu..

SEBELUM ITU......


Pada Pendapat korang la,apa yang perlu Awan ubah/tambah bagi mencantikkan dan menarikkan lagi blog ini??dan korang Awan Tulis Artikel yang macamana??cntoh: Artis ke,Ilmiah ke,Isu Semasa ke..


JANGAN LUPA KOMEN YER!!!HEHE..REALITIKAN KEHENDAK ANDA DI AWAN FANTASIA :-)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

Lyssa Dollixious said... [Reply]

button banner mana 1 erk , yg awk ckp cntik tuh .?? adess.. hee.~

oh . kalau nk but button rply to komen . Lyssa lupa lah ... sebab lyssa dah lama buat cn da tuh . so , sriusly , mmg lupa cara nak buat kn dia . im so sorry.~

Nora Shahaira said... [Reply]

er..da buat contest nanti..gtau la akak nora ek..takut terlepas pandang..klik2 HB ya..

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X