CARI DISINI

Loading...

Wednesday, February 2, 2011

Buat Duit Menggunakan Facebook/Twitter...Tanpa Modal..



Sekarang anda boleh buat duit dengan Facebook & Twitter menggunakan churpchurp ..Tanpa modal korang mampu jana pendapatan..Mudah pun mudah.. Kalau tak mudah,ada saya nak buat?Semua orang nak mudahkan?hehe.. Senang je nak join :

  1. Login laman web churpchurp
  2. Lepas tu klik butang "signup" pastu isi semua butiran.
  3. Pastu, dalam tue anda boleh mula share kempen @iklan melalui e-mail ke, facebook ke, twitter ke, blog ke or lain-lain.
  4. Income dikira iaitu setiap unique click dari link yang kita promote dapat RM0.20, so bila dah cukup RM100, bolehlah cashout.
  5. So apa lagi bagi yang mempunyai ramai followers atau friends, jom join churpchurp

Daftar Klik Perkataan Ini --> churpchurp


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

Zik said... [Reply]

boleh tahan jugakla income churp2 aku nie... cepat jugak naik dari, nuffnang nie... seminggu berapa posen jer.. huhu

Anonymous said... [Reply]

btol x yah modal kew????

Awan Fantasia said... [Reply]

@Zik
sokong zik....:-)

Awan Fantasia said... [Reply]

@Anonymous
tobat xpyh modal..ini bukan bisnes..if nk bagi pun takpa..transfer masuk akaun Awan Fantasia k....hahahaha :-)

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X