Saturday, June 18, 2011

GEMPAK GILER!! - Lukisan 3D Yang Realistik

Fantastik..Realistik...Bombastik..3 ayat itu memang layak Awan katakan dengan lukisan artistik jalanan yang hebat-hebat ini..Awan setakat lukis orang lidi reti la tapi tak realistik pun..Realistik, realistik jugak jangan sampai ada orang yang kemalangan sebab nak elak dari terlanggar lembu lukisan ke lubang lukisan susah..Nanti masuk hospital tak pasal-pasal..Apa-apapun jom kita tengok lukisan yang Awan maksudkan.. ^_^










Terhibur dan tertarik dengan artikel-artikel dari blog Awan Fantasia dan ingin mendapat info terbaru dari blog ini di Facebook korang?Sila Add Facebook Awan Fantasia atau like fanpage Blog Awan Fantasia..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10 comments:

pena rozie said... [Reply]

Cantik la....

ZAIDAHTUL AKMAL said... [Reply]

Smart la...huhu

Hati Batu said... [Reply]

peh!! lukisan ke real ni..hehe tpi mmg berbakat habis

Unknown said... [Reply]

keta gambo betul ...yg tengah2 saya gmbr lukisa.

Awan Network said... [Reply]

@pena rozie
semestinya cantik..hehe

Awan Network said... [Reply]

@Zyash
smart dan kreatif..huhu

Awan Network said... [Reply]

@Hati Batu
sekadar lukisan semata2..kiki

Awan Network said... [Reply]

@Famili Ceria
keta tue memang betol..huhu

aswadz said... [Reply]

kalo lukisan yg no-3 tu ada tempat aku, nescaya berjalan kaki je la aku nih ke tempat keje...

Jαnnαhツ said... [Reply]

boleh accident kalu lalu jalan camtu. wuhu...

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X