CARI DISINI

Loading...

Thursday, August 11, 2011

Nak Tips Mudah Jana Trafik 4K UV Sehari + RM200 PERCUMA ?


Assalamualaikum dan hai semua..

Korang Nak Tak, Tips Mudah Jana Trafik 4K UV Sehari Dan RM200 Secara Percuma?Tips rahsia  ini ditulis oleh seorang blogger yang sudah terlibat selama setahun 3 bulan dalam dunia blog..Rahsia ini memang dibongkarkan secara detail dan ringkas yang mana ia tidak pernah didedahkan oleh mana-mana blogger..Apa kata dorang yang pernah guna tips rahsia dari Awan Fantasia ?



" Owh,Haha..O.k,Tengs Awan..Apa-apapun,memang ada beza selepas guna tips tuh..Sekarang nie dapat 300-400 Unic Visitor..Dulu bpe pulh ja..Haha..Ok..pape pon,time kaseh awan..Memang bestlah tips tue.. " - Saudara Nazet

" Tengok data dekat google analytics memang jauh beza selepas pakai E-Book nih..Banyak terima kaseh la Awan..Walaupun belum dapat macam Awan iaitu 4000 UV..Huhu.. "  -SERENITY 9260


Rahsia ini Awan Fantasia cipta khas untuk blogger-blogger baru yang mahu blog mereka menjana traffik yang sangat banyak..Seperti apa yang dibuktikan oleh saudara Nazet kita sendiri..Sebelum tips dari Awan Fantasia, hanya mendapat pelawat puluh-puluh je..Sesudah guna, UV koman-koman 300-400 pelawat sehari..Hebatkan??

Hanya kepada 30 blogger terawal sahaja yang berpeluang memiliki promosi akhir tips ini..Korang memang sangat untung kerana Awan Fantasia mengambil masa begitu lama untuk mengkaji rahsia ini tetapi korang hanya perlu mengambil masa hanya satu hari untuk melihat perubahan trafik yang sememangnya sangat membanggakan..

Korang jugak dibenarkan untuk menjual semula rahsia ini sesuka hati korang dengan harga korang sendiri..Katakan korang jual hanya 10 e-book mantap ini kepada 10 kawan blogger korang, maknanya korang dah dapat RM200 secara PERCUMA !!


HARGA : RM 20.00 SAHAJA
JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN
BERMINAT? : SILA HANTARKAN SEBARANG PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN DI 0174122339

Contoh : Saya berminat untuk membeli e-book Awan..Macamana cara saya nak bayar ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 comments:

Awan Fantasia said... [Reply]

Thankz saudara khairul..Dah sent kat emel..

Lizzie Yasmin said... [Reply]

apa function e-book nie?

Awan Fantasia said... [Reply]

@Lizzie Yasmin
Sudah dijawan di blog saudari :)

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X