CARI DISINI

Loading...

Thursday, May 5, 2011

Hoooray!!Awan Dah Cuti Semester


Assalamualaikum dan hai!! ^_^

Yess!!Awan dah mula cuti semester..Tapi tak sabar-sabar pulak nak masuk semester 3..Hahaha..Macam dah jadi satu penyakit, bila orang kasi cuti nak belajar tapi bila time belajar nak cuti..Cuti lama siot..2 bulan..Arghhh..Boring giler..Korang selalu cuti-cuti semester buat apa?KERJA atau dok SAJA?

Kepada yang sudah mula cuti tue,selamat bercuti..Kepada yang sedang kerja tue,selamat berbakti(kepada bos atau diri sendiri)..Hehe..Apa yea nak buat masa cuti dua bulan nie?korang ada cadangan tak?Bantu Awan yang sedang dalam kebuntuan nie..Haha..Lagi buntu bila tengok e-bill BB(broadband) yang baru sampai semalam..RM178!!!..Ngoks betul..Masa nak daftar cakap murah je..Tue la lumrah bila pakai BB..Agak-agak korang,antara P1 Wimax dan Streamyx mana yang paling best?

Cuti dua bulan nie Awan ingat nak abiskan kelas memandu la..daftar dari bulan 12 lepas..Tapi baru belajar 2 Jam..Hahaha..Teruk betul..Semua nie angkara agen yang lembab dan diri sendiri yang tak dak mood..Kalau dapat lesen pun,bukannya mak kasi bawak keta pun..Dia cakap Awan suka bawak ganas..Huhuhu..Alaaaa...Kalau langgar apa-apa repair je la..Apa susah..ewah!!cakap senang..hihi..

Lepas abis 8jam tue dan sementara nak tunggu QTI dan ujian JPJ,ingat nak kerja la..Dapat la duit sikit..I very like duit punya aroma..Hahaha..DAN yang paling penting, Awan ingat nak diet la.. Nak kasi badan kurus sikit la dan kasi tuff sikit..Baru best dan hensem sikit..Cewah!!Awan sekarang macam dah tembam sikit(sikit je taw)..Mana taw bila dah hensem sikit, rezeki datang mencurah-curah..Dapat job modelling or so on..Ewah!!Tinggi bebenor hajatnya..

BY THE WAY.............

Apa pandangan korang tentang apa yang patut Awan buat masa cuti nie??..Kot-kot la ada cadangan yang best-best ke..Hehe..Korang ada cadangan tak cara nak kuruskan badan untuk lelaki?Hahaha..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

Nurainaa Sofia Nurazizul said... [Reply]

wahh! besh nye dh cuti. cara nak kuruskan badan lelaki?? haa.. ade adek sdaara saya dulu minum teh AMIDA. jenis teh herba. sangat sangat berkesan. ce try nengok. hehe :)

Awan Fantasia said... [Reply]

@Nurainaa Sofia Nurazizul
Hahaha..hari nie 1st day cuti..yup3!!nak diet..hu..teh AMIDA?ce nak tengok kat mana? ^_^

mOon jOhari said... [Reply]

tiem cuti2 ni rehat puas2...tdo tanpa henti ke...hehehehe...

Awan Fantasia said... [Reply]

@mOon jOhari
hahaha..nanti berat badan naik dan buatkan sakit hati..

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X