CARI DISINI

Loading...

Friday, May 6, 2011

Cara Bentukkan Telur Dengan Bentuk Hati

Hari ini,Awan nak kongsi dengan korang cara-cara untuk membuat telur berbentuk hati..Haaa...Sesuai jugak kepada mereka yang sudah berumah tangga..Anak xnak makan telur,apa kata korang cuba buat bentuk lain skit..Agar nampak menarik dan tertarik kau memang da boom!!Hehe.."Nak buat bentuk?Pecah la nanti.."..InsyaAllah tak..Awan share dengan korang tutorial langkah-langkahnya dalam bentuk picture tuturial..Haa..Apa lagi,jom la try..Awan pun belum try jadi ke tak..Hehehe..Jom tengok selanjutnya...




Haa..Apa lagi..Jom la try...Hehehe..Ini caranya :


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X