CARI DISINI

Loading...

Tuesday, March 29, 2011

Koleksi Super Car Terbaru Idaman Setiap Teruna!


Ada banyak Super Car yang mungkin korang jarang atau tak pernah nampak..maybe semua nie still dalam pembinaan ataupun belum sampai dalam pasaran Malaysia..nama pun Super Car, $$$ nya pun mesti lagi superb,kan?apa2pun semua nie x mustahil korang dapat kalau korang berusaha..kereta-kereta macam nie sudah semestinya menjadi impian setiap teruna yang ada kat muka bumi nie..dan kereta nie x mustahil jugak jadi kegilaan gadis yang kat luar sana..btul x?hehe..kalau x dapat miliki kereta idaman nie pun,dapat miliki guyz yang ada kereta nie pun hebat jugak(sudah semestinya gadis yang cakap macam nie jenis materialistik..haha)..Nak tengok lagi?ada banyak lagi..klik butang [READ MORE CLICK HERE]!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

HAFIZAL said... [Reply]

perh...nak bawak pun lum tentu leh dapat...hehehee

lambdasp!!n said... [Reply]

boleh nengok je la..
teman kalu ada duit pong teman tak tingin nak beli...


jom layan dunia retro plak

Blog Pilihanku

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X