CARI DISINI

Loading...

Sunday, March 27, 2011

Koleksi Kek Perkahwinan Yang Menarik@Cantik@Unik @ Pelik..

Haaaa..........kali ini AWAN FANTASIA akan mendedahkan pulak mengenai kek-kek kahwin yang menarik@cantik@ unik @ pelik(depend pada pendapat korang la cz tu la ada simbol "@")..Mana tau t bila korang nak kahwin(yang dah kahwin,bley cuci kereta mata je la..hehe),bley la ambik inspirasi kat sini..........................wait2...b4 that spe kat sini tau apa perbezaan antara inspirasi dan asipirasi?haaa...............cuba jawab.....btw,jom,zaaaassssssssssssss.....jangan lupa klik [READMORE,CLICK HERE]  k.....:-)


Haaaa...yang nie..menarik x?tpi,macamana nak portong kek nie yea?kek bentuk Istana...Istana Sehari(nama nie saya bagi..haha)..yea la,kan nie kek perkahwinan kepada Raja Sehari,so Istana nie pun sehari pastu licin la..hehe..kalau nie kek nie kek perkahwinan saya,xmau makan la..cantik sangat..sayang..korang,setuju x ngan saya?..hehe..
 

Haaaa....yang nie plak kek berbentuk love hati..i think this not suitable for muslim..nie kalau masa lilin makan malam bila dok kat umah dua-dua orang tue xtakpa la..for romantic mood skit...ececeh....suka la tue korang bila cakap bab-bab nie.. :-)


Oii..............p main kat tempat lain la...x hormat orang langsung..p dok kat ats kek orang pulak..hahaha..yang nie,no comment..maybe just nice to see..cz ada patung orang kat kek nie..aku conpius bab-bab patung dlm Islam nie(keadaan2 tertentu la...)....btw, i think this cake is very cun..


Atau yang nie?yang nie mmg gempak,kan?..mmg grand gler kek nie..ntah la berapa ratus harga kek nie..ntah2 ribu2...btw, t kalau korang kahwin korang jangan buat yg grand2 sangat...tpi kalau mampu, that is other case..kalau mampu,x termasuk kategori membazirkan?but,if dah mewah tue ingat sama kat orang yang memerlukan.

HAH!!BUAT APA TUE???DAH3...JANGAN DOK BERANGAN NAK KAWEN!!!PI SAMBUNG BUAT KERJA!!!


Hehe..thankz cz sudi datang blog yg x seberapa nie...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

KasihPena said... [Reply]

wahhh...best nye kek ni...huhuhuh...

Awan Fantasia said... [Reply]

@KasihPena
mmg best..t kalau pi kedai kek nal tempah,tempah mcm nie k...hehehe.. :-)

Blog Pilihanku

Blog Pilihanku II

-| Info Menarik!!Klik Sini Untuk Maklumat Lanjut!! |-
LAIN-LAIN ARTIKEL MENARIK

X